Beakadt neki a Buzzfeed 33-as magyarétel-listája. Csodálatos, irtó szórakoztató, gigantikus hosszúságú írásban mutatja be az ismert szerző, hogy ő a magyar gasztrozsurnalizmus Gyurcsók Józsefe.
Beakadt neki a Buzzfeed 33-as magyarétel-listája. Csodálatos, irtó szórakoztató, gigantikus hosszúságú írásban mutatja be az ismert szerző, hogy ő a magyar gasztrozsurnalizmus Gyurcsók Józsefe.
Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Péter közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Pétert magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod, hogy meddig/ és kérd a gyógyító energia áramlását. Lásd, érezd, ahogy Péter közvetítése által feléd, beléd áramlik ez a csodálatos energia. Lásd, érezd, hogy átjárja tested minden sejtjét és egyre jobban, majd tökéletesen érzed magad. A gyógyító képet itt letöltheted.
A fantasztikus hosszúságú, de egy pillanatig sem unalmas cikkben a Bitgyógyító előbb ízekre szedi, ledarálja, 56,7 fokon szuvideli, majd a hozamkorlátozott, kézműves talajba döngöli Anita Badejo minden rendes magyar ember által legalább egyszer megosztott, "33 magyar étel, amit az egész világnak ismernie és szeretnie kéne" című Buzzfeed-posztját. (Az UP-cikk annyira nagy erejű, hogy Gazda Albertet döbbentes coming outra sarkallta.)
Uj előbb ír egy teljes cikket a Buzzfeed-posztról, majd utána sorra veszi majdnem mind a 33 ételt, és egyenként megalázza őket. Jó buli, főleg, hogy UP soha nem látott oldaláról mutatkozik be. Fénykép alaján diagnosztizál, sőt néha gyógyít! A gasztronómia teljesen új, és az eddigi csámcsogós-nyeldeklős-komolykodós vonallal radikálisan szakító irányzata bontakozik itt ki.
A szerző ránéz erre a fotóra:
És az Energia segítségével kapásból megállapítja:
porból készült „vaníliakrém"
Ennyike, lehet menni panaszra a Gyíklényekhez.
Vagy fogja magát a Diagnoszta, és megmutatja, mi a különbség egy átlagos emberi orr és egy Gasztrodiagnoszta-orr között:
Vélhetően hetek óta használt, büdös olajban sült, kissé túlkelt tészta gyenge minőségű lisztből.
Na, tedd a szívedre a kezed, neked pállott olajszagot árasztottak a pixelek? Ugye, nem? Ezért nem vagy híres energiaáramoltató újságíró, csak sima olvasó, sajnálom.
A szerző paraorra nem áldás, mint esetleg hinnéd, hanem rettenetes átok! Te ránézel az alanti képre, mit látsz?
Jó eséllyel egy rohadt nagy tál vásári töltött káposztát. De mit érez a pixelgourmet?
Már a szagtól rosszul vagyok.
Ha kiváncsi vagy arra, hogyan dolgozik egy gasztrotávgyógyító, olvasd el az egész írást, vicces, úgyhogy megéri!