​Soha ennyire nem vágytam tárgyra életemben

„Boldvai László, az Összefogás Embere” feliratos gyógyszertartóval kampányol az MSZP. Vegyük úgy, hogy az öregek mellett ezzel a fiatalok is megvannak.

Illustration for article titled ​Soha ennyire nem vágytam tárgyra életemben

"Boldvai László, az Összefogás Embere" feliratos gyógyszertartóval kampányol az MSZP. Vegyük úgy, hogy az öregek mellett ezzel a fiatalok is megvannak.

Advertisement

És minimum egy álfiatal, aki én vagyok. Eleve a tökéletes és a zseniális közötti ötlet a gyógyszeres doboz, ami egyszerre szólítja meg a nyugdíjas és diszkódrogos korú szavazókat. Boldvai László, az ezer négyzetméteres kunyócskájában tengődő volt MSZP-pártpénztárnok neve önmagában is garancia lenne a sikerre, de az Együtt logójával párban a hatás olyan, hogy legszívesebben most azonnal, gyalog nekiindulnék Nógrád megyének.

Külön klassz, hogy a Közös Balos Listát már nem is Összefogásnak hívják, de most, hogy szóba került a szerkesztőségben, kiderült, hogy egyikünk se tudja, pontosan hogyan. Kormányvátás? Kormányváltó összefogás? Valami egész más?

Advertisement

Boldvai László ma egyébként részt vett az egyik legjobb nevű hazai szervezet, a Palóc Nők a Holnapért Egyesület rendezvényén, hogy utána továbbinduljon Nagybárkányba és Lucfalvára. íme a fotó róla:

Illustration for article titled ​Soha ennyire nem vágytam tárgyra életemben

Advertisement

(via luucyyfeer)

Vélemény, hozzászólás?