​Welsz nem vett be semmit és nem bántotta senki

Külsérelmi nyomot nem találtak rajta, idegen anyagot nem vett nagához. Hogy mitől, miben halt meg, még nem tudni, de a továbbiakban értesüléseink szerint típusú hírt nem teszek közzé ebben a témában. Nélkülem is tele van az internet mindennel.

Illustration for article titled ​Welsz nem vett be semmit és nem bántotta senki

Advertisement

Nem találtak külsérelmi nyomot a csütörtökön meghalt Welsz Tamáson az igazságügyi orvos szakértők jelenlétében elvégzett boncolása során; a férfi együttműködött a rendőrökkel, és nem alkalmaztak semmilyen kényszerítő eszközt, így bilincset sem vele szemben – hangzott el az ORFK péntek esti budapesti sajtótájékoztatóján.

Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elhunyt maga jelentkezett a rendőrségnél annak érdekében, hogy önként átadjon birtokában lévő dolgokat. Erről azonban a rendőrség nem ad részletesebb tájékoztatást – fűzte hozzá.

Advertisement

A szóvivő hangsúlyozta: a rendőri eljárás során a férfi végig együttműködő magatartást tanúsított, az eljárásban részt vevő rendőrök pedig nem észlelték, hogy a később elhunyt férfi bármilyen idegen anyagot, élelmiszert, gyógyszert vett volna magához.

Advertisement

via: mti.hu

Vélemény, hozzászólás?