A Gresham Palace a világ 23. legjobb hotele

Illustration for article titled A Gresham Palace a világ 23. legjobb hotele

Dagadhat a luxusmelle annak, akinek a magyar sikerekre dagad, mert a világ egyik legnépszerűbb szálláshelyajánló és -értékelő oldalán, a Tripadvisoron az utazók értékelése alapján a Gresham bekerült a világ 25 legjobb szállodája közé, megygőző teljesítménnyel. A Tripadvisor ötfokozatú skáláján a 539 értékelkés közül 469 kuncsaft adott kiválót, 50 nagyon jót, 16 közepeset, 3 gyengét és egy borzalmasat. Vicces, hogy az egyetlen egyest egy magyar júzer adta, aki nem is aludt a hotelben, csak bement reggelizni, amit borzalmasnak talált. 

Advertisement

A toplistára egy fénykép mellett egy felhasználónak a szálló konyháját dícsérő mondatát emelték ki.

A top 10 budapesti szálloda sorrendje a Gresham után, az utazók osztályzatai alapján: Hotel Palazzo Zichy, Iberostar Grand Hotel, Corinthia Hotel Budapest, Bohem Art Hotel, Csasti Budapest Hotel, Gerlóczy, Mamaison Residence Izabella, Opera Garden Hotel, Le Meridien Budapest.

Advertisement

Az utazók szerint a világ öt legjobb szálláshely a Hawaiin található Four Seasons Resort Hualalai, a fokvárosi Cape Grace, a portugáliai, cascaisi Onyria Marinha Edition Hotel, a Rudding Park Hotel az angliai Harrogate-ből és a hongkongi The Upper House. 

Kelet-Európából még egy szálloda került a legjobbak közé, a prágai Aria Hotel a tizedik.

Advertisement

fotó: Flickr 

Vélemény, hozzászólás?