A hét bácsija: a 91 éves nagykanizsai tűzszerész, rendőr, nyomozó, orgiák lefülelője

Illustration for article titled A hét bácsija: a 91 éves nagykanizsai tűzszerész, rendőr, nyomozó, orgiák lefülelője

A zaol.hu nagyon szórakoztató interjújából az derül ki, hogy élete során Bánkuti Lászlóval a következő dolgok történtek:

– Látta, ahogy a háborúban a törzsőrmestere szörnyethal, amikor felrobbant a kezében a németek olajos aknája, amit éppen akkor akart bemutatni az egész századnak.

Advertisement

– Tűzszerészként a háború után bombákat, gránátokat és aknákat hatástalanított vidéken.

– Egy gránát véletlenül kiesett a kezéből és a háta mögött felrobbant, de szerencsére sikerült leinteni egy szekeret, ami bevitte a kórházba. Ott kivettek négy vagy öt repeszt a hátából, a többi még mindig benne van.

Advertisement

– Barcson közrendőrként feljelentést tett a főnökeinél, amiért egy éjszaka az ÁVH elvitt minden gyanús elemet a faluból és az egyik gazdag család ingatlanát pult alatt átpasszolták a rendőrkapitánysághoz.

– Nyolcból hét abortusz miatti feljelentést kidobott a kukába, mert sokat rágalmazásnak tartott és nem akarta, hogy ártatlan embereket csukjanak le. Ezért azzal vádolták, hogy az egyik nővel viszonya van.

Advertisement

– Nyomozó lett, a nagykanizsai erkölcsrendészet volt a területe, ahol utcalányokat, striciket és fajtalankodó melegeket fülelt le.

– Általában elnézőbb volt a katonatisztek feleségeivel, pedig jópáran közülük távol lévő férjeiket csoportos orgiákkal „pótolták” otthonukban.

Advertisement

És te mit fogsz csinálni 91 év alatt?

fotó: zaol.hu/Szakony Attila

Vélemény, hozzászólás?