​A holdkóros nemzeti baloldal rátámadt az ázsiai halpedikűrösökre

Őrület! A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményben int: NE ENGEDJÜNK A HALPEDIKŰRÖSÖKNEK – BUDAPEST VIGYÁZZ! – PRÁGA MÁR ELESETT

Illustration for article titled ​A holdkóros nemzeti baloldal rátámadt az ázsiai halpedikűrösökre

Őrület! A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményben int: NE ENGEDJÜNK A HALPEDIKŰRÖSÖKNEK – BUDAPEST VIGYÁZZ! – PRÁGA MÁR ELESETT

Advertisement

Az SZDSZ-esből lett ex-MIÉP-es Szilvásy György által alapított Honfoglalás 2000 Egyesület lelkes használója az MTI Hyde parkjának, a Országos Sajtósszolgálatnak, ahol bárki bármit megjeltethet. Nemrég szóították fel bocsánatkérésra a svéd nagykövetet, üdvözölték Orbán Viktor és Kerényi Imre tervezett Magyar Krónikáját. Az ő másik nevük a Nemzet Szociáldemokraták.

És ők azok is, akik csütörtökön a legjobb magyar hozzászólást tették az ukrán válság alatt, ők ugyanis a rágógumisok hazaküldésével oldanák meg a szituációt:

A civil szervezet aggódik Magyarország, Európa jövője miatt. Amerika tovább nyomul, gyarmatosítja a ma még szabad kelet-európai országot. Ukrajna, vigyázz! Jön a yankee, hozza a Coca Colát, a rágógumit, a GMO-t, a szappanopera-kultúrát, a melegházasságot, a gender-elméletet, bankjait. Ukrajna! Őrizd meg európai értékeidet, piacaidat, önállóságodat, dúsan termő földedet. Magyarország? Elveszti 46 milliós piacát, vállalkozóink befektetési lehetőségeiket, Kárpátaljai honfitársaink munkanélkülivé válnak. Ukránok! Ne hagyjátok, hogy az USA, az EU és a NATO rátelepedjen országotokra. Ne higgyetek az ígéreteknek! Magyarországot már megszállták a multik, a bankok, a liberális hódítók. Rátok is ez vár, ha felültök az ígéreteknek. Rágógumisok, menjetek haza! Európa az európaiaké!

A Honfoglalás 2000 Egyesület jelen közleményét – melyet a Nemzeti Szociáldemokraták is támogatnak – megküldte Ukrajna budapesti nagykövetségének.

Advertisement

Ma pedig minderre rátettek egy lapátta és ezúttal egy szolgáltatószektor-beli ágazatot küldenének haza:

HONFOLGALÁS 2000 EGYESÜLET: NE ENGEDJÜNK A HALPEDIKŰRÖSÖKNEK – BUDAPEST VIGYÁZZ! – PRÁGA MÁR ELESETT

Civil szervezetünk aggodalommal figyeli a Nemzetünk fővárosában elszaporodó, thai masszázst és halpedikűrt kínáló üzleteket! Budapest, vigyázz! Prága történelmi belvárosát már ellepték a dekadens nyugat turistáinak olcsó kikapcsolódást kínáló üzletek, az egykor Arany Prága történelmi utcáinak kirakataiban holland, német, amerikai és angol családok mutogatják lábukat, mellyel eltaposni kívánják Közép-Európa országait! Ne engedjük, budapestiek! Ne engedjük, hogy egykor dicső Fővárosunk utcáit ellepjék a keleti bevándorlók által alapított halpedikűrös szalonok, melyek előtt Prágában is otromba kinézetű, zöld reklám "emberek" csalogatják a nemzeti gondolat megfolytóit, a nyugati imperialistákat, az elnyomókat, akik felmérni érkeznek Budapestre magyar hazánk elrabolható értékeit. Elég! Budapest a budapestieké!

Vélemény, hozzászólás?