A kormány állami kézbe veszi a teknővájást és a kártyajóslást

A nap tolvaja Kónyban csapott le, ahol misztikus okokból két üzemanyagtöltő pisztolyt is levágott egy még át sem adott, új benzinkút csöveiről. Egyszerűen azóta sem nyugodni, hogy miért kellett enki kettő. De a Kisalföld cikkéből legalább megtudhattam, hogy egy ilyen pisztoly kábé 100 ezer forintba kerül.

Mai hősünk az a 71 éve szegedi nő, aki szembeszállt a rablóval a laptopja védelmében. Mondjuk kikapott, de a bűnbánó fickót később azért elkapták.

Advertisement

Ma is tanultam egy új szót, a gurulatot, abból a hírből, hogy a nógrádi Zabaron egy vadász a sebzett vad keresése közben azért találta el a haverját, mert a lövedéke gurulatot kapott. A szó jól hangzik, de sajnos nem nemi betegséget jelent, hanem simán csak annyit, hogy geller. Mármint nem a szó Uri Mukoggy! Geller, hanem mandiner értelmében.

Vonatbuzi olvasóink készüljenek, itt a link a Kisalföldből a Bakonyon átvezető vasútvonal szép kis állomásainak szétrohadásáról, videóval.

Advertisement

A nap vérlázító igazságtalansága, hogy a kormány nem akarja támogatni a komlói Dinóparkot! Az isten verje meg, ebben az országban nem lehet élni, elkezdtem csomagolni a bőröndöt.

A nap lecsodálatosabb neve egy baon.hu-s cikkben szerepel: Dr Értékes Tibor Kunszállás felmondott háziorvosa, aki hat hónapja felmondott, de azóta se találtak senkit a helyére. (Borzalmas lehet a házirovoshelyzet, hiszen például Mözsön már a második kiírás óta nincs jelentkező a háziorvosi pozícióra.)

Advertisement

Én ebből a cikkből tudtam meg, hogy a Fideszben felmerült, hogy a színesfémkereskedelmet is állami kézbe vegyék. Életem legszebb napja lesz, mikor elmehetek az Állami Teknővájó Zrt. megalapítását bejelentő sajtótájékoztatóra.! 

Újra mehet meccsre az a diósgyőri stadionból kitiltott szurkoló, akit egy biztonsági azzal vádolt, hogy az MTK elleni meccsen sörrel teli poharat dobott a pályára, amit később nem tudtak bebizonyítani.

Advertisement

A nap cuki családja Szentesék Tolnáról, akik együtt élnek egy fagyhaláltól megmentett vörösbeggyel.

El tudtad képzelni, milyen beszélgetés zajlik le egy futva menekülő táskarabló és az őt bringán üldöző rendőr között? A Délmagyarból megtudod: "– Kicsit lassított, majd egy „Jó, a táska nem is kell" mondat kíséretében a földre dobta a retikült. Azt hittem, megadja magát, de ezután elkezdett sprintelni. Én is nagyobb fokozatba kapcsoltam, mellé értem az úton a kerékpárommal, a válla felé nyúltam, és lerántottam a földre. Kérte, hogy engedjem el. Közöltem vele, hogy ez nem lehetséges. Ekkor kicsit összetört: „Jaj, mit tettem" – mondogatta."

Advertisement

Anikónak, a hajdúszoboszlói masszőrnek pedig a foga közé akadt a nyaklánca egy autószalonban.

Vélemény, hozzászólás?