Nekem már a 3D-s cappuccino-művészet is új dolog volt, de ezek az italban úszó mályvacukor cukiságok teljesen levettek a lábamról.
Mert ugye arról már korábban is volt szó a Kotakun (nem is egyszer), hogy vannak, akik térbeli habkölteményeket alkotnak.
Mondjuk ilyeneket:
Sőt ilyeneket:
De persze nem lehet minden reggelinknél ott egy habbodorító, hogy cukin indulhasson a napunk. Épp ezért cuppant rá a témára egy mályvacukor-specialista – hol máshol, mint Japánban! A kész cukorgömböcskék persze nem olyan fantasztikusak, mint a kézműves buborékhalmazok, de azért nagyon aranyosak.
A kedvencem ez a tappancs…
… mely a kávéba dobva így néz ki:
Szerencsére elég nagy ahhoz, hogy ne egy fuldokló macskára asszociáljunk róla, hanem arra, hogy ó milyen édes.
Cink a Facebookon: fb.com/cinkhungary, Zubreczki Dávid a Twitteren: @boogiepapa