A magyar politika történetének legjobb gyalázkodásfolyama: Szanyi kapitány megütközött az erdélyi választóival

"Gondolom, te az a típus vagy, aki hosszasan nézeget a lába közé, egy pár centis nyúlványt többször egybeszámol, majd kiáll a szemétdombra, hogy nála nagyobb kan nincs a földön." Órási hír, hogy Szanyi kapitány, egyenesen az MSZP parancsnoki hídjáról, akkora gyalázkodáspárbajba bonyolódott, hogy később leszedte a bizonyítékokat!

Ha bárki megkérdezi, hogy jó, jó, de igazából mégis mi értelme van a Facebooknak, elég megmutatni neki Szanyi Tibor életművét. A mester egy hete Kolozsvárott járt Mesterházy Attilával, az RMDSZ meghívására. Ez volt a híres alkalom, amikor az MSZP elnöke bocsánatot kért a kettős állampolgárságos népszavazás miatt. A helyszínen ellentüntetők várták őket, Szanyi később ezt posztolta ki az esetről a Facebookra:

Ha a hülyeség fájni tudna … Úgy sétáltunk ki-be, mint kés a vajban. Kb. 10 barom emelgette a tábláit. Ennyi

Advertisement

Innentől nagyjából elszabadult, de nem a pokol, hanem a fergeteges trollbuli. Szanyi önmagában is minőségi szitkozódó, de ez a thread mutatja be, hogy micsoda új minőséget tud behozni az online köcsögösködésbe egy magyar nyelvű, de az anyaországitól eltérő anyázókultúra. 

Ki írna errefelé olyanokat, hogy "Csak, szavazatokért kapar a vörös kaméleon" vagy "BIBORORRÚ SZANYI TÉBOLY a részeges ökör" meg hogy "Taníthatatlan … hacsak nem egy széköly buletinnel  Vagy fatestápolóval.", és főleg hogy "Micsoda erkölcsi érték-rendel, és szép magyar beszéddel van felruházva ez az igaz Magyar. Gratulálok, példaértékű, és még felteszi a kacagó jelt. Meglátjuk majd ki kacag a végén? Kedves Markó úr! – ez egy ecset nyomot nem érdemel."

Advertisement

Én, amióta ezt olvastam, egy óriási, eleven kacagójel vagyok.

Szanyi kapitány velem ellentétben nem vette kedélyesre a figurát, és a politikai kommunikáció unortodox élcsapataként gyalázta a gyalázóit és hamar eljutott olyaokig, hogy "Kedves Dénes! Alighanem rólad szokták mintázni a magyarság szégyenét.  Köpködsz, utálkozol, s teszed mindezt roppant kevés ésszel. Én viszont nem kívánom, hogy a te írmagodat kiirtsák, mert arra mindenképpen jó vagy, hogy be lehessen mutatni a hulladékot."

Advertisement

Na nem spoilerezek tovább, az esetről a Transindexen olvasható egy igen szórakoztató álpolitikatudományos elemzés, a cikkbe bele van linkelve a teljes, Szanyi által azóta törölt kommentfolyam. Pazar olvasmány, akkor ess neki, ha van rá legalább negyed órád!

via konzervatívanarchista

Vélemény, hozzászólás?