„A pandák olyanok, mint a jobbikosok”: a 2013-as tél legjobb pandaellenes kirohanása

Illustration for article titled A pandák olyanok, mint a jobbikosok: a 2013-as tél legjobb pandaellenes kirohanása

Gondolom a budapesti kiselefánt miatti pár napos cukiságroham – most derült ki például, hogy az egyik ápolója Nyúl Mihály – is részes lehetett abban, hogy a Pandát a budapesti állatkertbe! Facebook-csoport láttán Deadmanride nem bírta tovább. És megmondta a frankót a pandákról. 

Advertisement

Az ember ritkán olvas tombolóan pandaellenes írást, így igazi ritka kinccsel állunk szemben, ami így kezdődik:

csak szolok, hogy a pandak gecire nem cool-ak. gecire nem. a pandak unalmasak. a pandakat nem lehet egyutt tartolni. a pandak a nap nagy reszeben alszanak. a pandak nem latogathatoak szabadon csak vezetessel amit altalaban kulon kell bookolni es a magyarokat ismerve meg kulon penzt is elkernek majd a kurva draga belepo melle. a pandak a napjuk nagyreszet atalussza, amikor nem alszanak akkor eppen szarnak vagy sarokban ulve neznek maguk ele. a pandak budosek de ezt nem erzed mert egy fullra ultra szigetelt helyen kell oket tarolni mert minden kis faszsagra szivrohamot kapnak. a pandak olyanok mint a jobbikosok – lofaszt nem ertenek a politikahoz de amiert kajlak es retardaltak egy csomo ember szereti oket – leven az emberek szeretik a naluk ostobabb embereket pozicioba juttatni annak remenyeben, hogy akkor majd nekik jobb lesz.

Advertisement

Itt meg folytatódik. Jó füstölgést, egyszer-egyszer jó érzés, ha olyanok is kapnak, akiknek mindig csak az ünneplés jut amúgy!

Vélemény, hozzászólás?