A picsába küldte Bajnait és Orbánt a székházfoglalás ügyében kihallgatott diák, mire Deutsch nagyot szarozott

Deutsch Tamás Twitter-fanatikusnak valami okból csak a szarás jutott eszébe Birtalan Gy. Gergő friss blogposztjáról, amiben a szerző, egészen szórakoztató stílusban gyalázza a diákmozgalomra ellenkező előjellel, de egyformán piócaként rátapadó Fideszt és Együtt 2014-et. Pedig ez, mármint a szarás, még metaforikusan

Illustration for article titled A picsába küldte Bajnait és Orbánt a székházfoglalás ügyében kihallgatott diák, mire Deutsch nagyot szarozott

Deutsch Tamás Twitter-fanatikusnak valami okból csak a szarás jutott eszébe Birtalan Gy. Gergő friss blogposztjáról, amiben a szerző, egészen szórakoztató stílusban gyalázza a diákmozgalomra ellenkező előjellel, de egyformán piócaként rátapadó Fideszt és Együtt 2014-et. Pedig ez, mármint a szarás, még metaforikusan sem jutott az eszembe a bejegyzést olvasva.

Advertisement

(Ha jól értem, Deutschnak ráadásul tetszett is Birtalan szövege. A szerző volt az egyik hahás, aki múlt pénteken kihallgatott az Új MSZMP politikai rendőrsége.)

Advertisement

A szöveg tartalmilag tényleg okés, kevés idegesítőbb dolog lehet, mintha az ember hátán egyszerre akar lovagolni egy magát Kádár Jánosnak képzelő fideszes meg egy poszt-gyurcsányista futballkapus. Egy dolgot nem értek. Mire számítunk egy olyan országban, ahol a kőkemény, kompromisszumentes diákforradalmárók is kicsillagozzák a "picsába" szót? Pont akkor, amikor láthatólag igazán be akarnak szólni?

Update: Hava Nikita csodás tippje: Deutsch Facebook-falán pompás kommentfolyam indult a témában, featuring Birtalan Gergő, egy ál-Simicska Lajos és egy rakás agyradírozáson átesett fideszes klónharcos. Jó mulatást!

Vélemény, hozzászólás?