A Vice szerint egy városban jöhet össze a hármasszex, és az a város Budapest

Illustration for article titled A Vice szerint egy városban jöhet össze a hármasszex, és az a város Budapest

Amikor kinőttem a BRAVO magazinból, azt hittem, hogy most már sosem fogok olyan dolgokkal találkozni, mint a Szerelem, szex, gyengédség. Ehhez képest ott van az RSS-olvasómban a Savage Love, Dan Savage szextanácsadó és jogvédő blogja, és ott a Vice is, amiben amellett, hogy néha Terry Richardson-fotókat közölnek, belecsózva elmennek egy GWAR-koncertre, vagy titokban együtt lógnak egy fürdősón pörgő, szökésben lévő vírusirtó-mogullal, néha egészen fárasztó, de mindig vicces szextippeket közölnek. Például most az édeshármasról. És arról, hogy kábé csak Budapesten jöhet össze.

The problem with threesomes is they require tenacity. You need two girls with tons of experience that are totally comfortable with their bodies and have all kinds of great ideas. Such a thing does not exist outside of Budapest.

Advertisement

Vagyis: Az a baj az édeshármasokkal, hogy kitartás kell hozzájuk. Két lány kell hozzá, akiknek rengeteg a tapasztalatuk, teljesen jól érzik magukat a bőrükben és mindenféle remek ötleteik vannak. Ilyesmi pedig nem létezik Budapesten kívül. Nyilván vicc az egész, de mégis jobb ilyen környezetben viccelni nemzetünk fővárosával, mintha azt írná meg a Vice, hogy itt a legelterjedtebb a kankó vagy itt szakad leghamarabb az óvszer.

A Vice cikke egyébként főleg olvasói levelekből áll, érdemes végignézni, mert tele van klasszabbnál klasszabb sztorikkal. Nekem a kedvencem a férfi, aki addig ivott egy hármasszex előtt, hogy a startnál elaludt, a másik meg a srác, aki felszedett két nagyhangú kanadai lányt, aztán mindkettőjük szoborrá vált, amikor elkezdődött a rosszalkodás.

Advertisement

Kép: Flickr

Vélemény, hozzászólás?