A világ legszexibb férfija irtó büdös

Illustration for article titled A világ legszexibb férfija irtó büdös

Chilében járt a fickó, akit a papok azért utasítottak ki Szaúd-Arábiából, mert túl jóképű volt. Az arab Ernyey Bélát nem minden csaj ünnepelte!

Advertisement

Illustration for article titled A világ legszexibb férfija irtó büdös

Azért jó mikroblogokat olvasni, mert a dolgokat egészen más perspektívából lehet így látni. Április közepén írta meg a világ összes napilapja, webszájtja, blogja és mikroblogja, hogy Szaúd-Arábiából a vallási rendőrség azért utasított ki három Egyesült Arab Emirátusok-beli férfit, mert túl jóképűek voltak, így félő volt, hogy a nők nem tudnak nekik ellenállni. Pár nappal később kiderült, hogy az egyikük neve Omar Borkan Al Gala, munkájára nézve divatfotós, színész és költő. A fotókon egy olyan fickót láthattunk, akit bármely más férfi azonnal szájba vágna valami nagyobb önttvas tárggyal. Nem azért, hogy akkora konkurencia lenne, hanem mert akkora bájgúnár.

Advertisement

Illustration for article titled A világ legszexibb férfija irtó büdös

Advertisement

Al Gala arcát mindenki láthatta a fotókon, de az sehonnan sem derült ki, hogy igazából milyen fej. Igazából nem is gondolkoztam el rajta, amíg az előbb ezt nem olvastam a kedvenc chilei arisztokrata- és királyiház-rajongó mikroblogomon, amit egy fiatal csaj ír:

This guy came to my country (Chile) a few days ago because he was called the “Most handsome man in the world" and rubbish like that because he was banned in some middle east contry and blah blah.

Well, let me tell you he s a real asshole, treats women like trash, has HUGE fucking ego and he smell REALLY, REALLY bad.

Eww.

Vagyis a "a világ legjóképűbb férfijének" nevezett fickó pár napja Chilébe látogatott, ahol kiderült róla, hogy egy igazi seggfej, kutyaként bánik a nőkkel, ÓRIÁSI az egója, és ami a legjobb, NAGYON, NAGYON büdös szaga van.

Advertisement

Hát ezért tudunk meg néha többet hülye kis posztokból, mint nagy cikkekből.

Vélemény, hozzászólás?