Ákos szignáljai miatt perli az MTVA-t az atlatszo.hu

Illustration for article titled Ákos szignáljai miatt perli az MTVA-t az atlatszo.hu

Az atlatszo.hu oknyomozó portál jó szokásához híven kikérte, hogy mennyibe is került az a 320 szignál, amit Ákos az MTVA-nak írt. Az MTVA nem mondta meg, az atlatszo.hu perel.

Advertisement

Az MTVA március 7-én adta ki a közleményét Ákosról és az általa írt 320 szignálról, még aznap az atlatszo.hu közérdekű adatigényléssel fordult a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaphoz. A közlemény tele volt hangzatos promószöveggel, de arról egy sor sem szólt, hogy valójában mennyibe került az egész. Az MTVA majdnem két héttel később azzal az indokkal utasította el az igénylést, hogy üzleti titkokat sért. Ekkor azonban még mindig nem akartak bírósághoz fordulni, hanem megpróbálták felvenni április elején a kapcsolatot a szerzővel. Ákosnak persze semmi köze nincsen az egészhez, a posztban is írják, hogy habár tőle is próbáltak segítséget kérni az ügyben, valójában semmi kötelezettsége az atlatszo.hu felé. És Ákos nem is mondott semmit. Az atlatszo.hu pedig ma bejelentette, hogy perel.

Volt egy napunk az irodában, amikor hárman elég sűrűn a Kreatív Online-ra kattintottunk, ahol meg rendszeresen Ákos új szignáljait hirdették, automatikusan, hangerővel, posztba beleépítve. Úgyhogy azt hiszem a Cink.hu egész szerkesztősége kíváncsi arra, hogy mennyibe kerültek, hogy végre valaki más tréfálja meg azokat a rohadt csilingeléseket, és ne azok minket.

Advertisement

Kép: Facebook

Vélemény, hozzászólás?