Az amerikaiak a csótányokat, a seggbenyúlást és Franciaországot is jobban szeretik a Kongresszusnál

Illustration for article titled Az amerikaiak a csótányokat, a seggbenyúlást és Franciaországot is jobban szeretik a Kongresszusnál

Azonnali rendszerváltást a magyar közvéleménykutatásban! Az amerikai Public Policy Polling a törvényhozás népszerűségére volt kíváncsi, de nem ragadtak le a klasszikusan unalmas kérdésnél, miszerint mennyire kedveli a Kongresszust egy x fokú skálán – 9 százaléknak volt inkább pozitív és 85-nek inkább negatív a véleménye – hanem kitalálták, hogy más, baromi népszerűtlen dologokkal párbajoztatják meg a parlamentjüket. Csodás eredmények születtek. Bár a Kongresszust a többség jobban szerette olyan gyűlöletes jelenségeknél, mint a tripper, a Kardashian család (akik csöcsös valóságsósztárok) és Lindsay Lohan, a Ház csúnyán alulmaradt a csótányokkal, a fejtetvekkel, a kolonoszkópia nevű orvosi seggbenyúlással, Franciaországgal, a forgalmi dugókkal, a kelbimbóval és az amerikaifoci-ligában az idény elején alkalmazott pótbírókkal szemben. 

Jó, legyünk igazságosak, a fentiek mellett olyan ellenszenves jelenségeket is legyőzött azért a Kongresszus, mint Észak-Korea, az ebolavírus vagy a kommunizmus.

Advertisement

Én ilyen vicces magyar kutatást még nem láttam, de ettől persze még bőven létezhet ilyesmi, ha van itt szakmabeli és védené a zászlót, akkor küldjön bizonyító erejű linkeket kommentben!

via Gawker

Vélemény, hozzászólás?