Az FKF kevesebb hóra számított, a meteorológiai szolgálatot hibáztatja

Illustration for article titled Az FKF kevesebb hóra számított, a meteorológiai szolgálatot hibáztatja

Ennél már csak az lenne szebb, ha egyenesen a kormányt vagy mondjuk Gyurcsány Ferencet okolná a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., de inkább csak annyit mondtak, hogy ők kevesebb hóra számították, főleg az alapján, amit az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzett. Állításuk szerint csak reggel hatkor kaptak észhez, hogy jóval több hó esett, mint az öt centiméter, amit előrejeleztek nekik. Arról inkább nem szólok semmit, hogy gyakorlatilag az utolsó vidéki kocsmáros is tudta, hogy ha valamelyik nap be fogja teríteni a hó az országot, az ma lesz. Szó szerinti MTI közlemény a kattintás után: 

Kevesebb, legfeljebb öt centiméteres hóra számított az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) – közölte Szűcs Panni, a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) szóvivője hétfőn az MTI megkeresésére. Tájékoztatása szerint 67 jármű volt az utakon éjszaka.

Reggel 6 órakor derült ki, hogy az előre jelzett öt centiméternél jóval több hó hullott az éjjel, így több járműre lesz szükség, ezért az összeset munkába állították.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?