Azt hitted, hogy Kálmán Olgát mindenki szereti? Hát nem!

Illustration for article titled Azt hitted, hogy Kálmán Olgát mindenki szereti? Hát nem!

Zsuzsát például kifejezetten idegesíti a stílusa. A Kálmán-Tarlós csörtében is inkább Tarlósnak ad igazat. A következőket írta nekünk Kálmán Olga eltűnéséről szóló cikkünk kapcsán:

Jó napot kívánok!

Olvastam egy cikküket Kálmán Olga hiányáról. Nem láttam aláírást, de az is lehet, hogy figyelmetlen voltam, ezért: Kedves cikkíró! Hadd osszam meg Önnel, én miért nem hiányolom Kálmán Olgát! A nem hiányolom még csak nem is az igazság, mert ha visszajön, megint elbúcsúzom az ATV-től, ugyanis nézhetetlennek, katasztrofálisan rossznak tartom, a következők miatt: nem tesz fel soha, egyetlen kérdést sem! Nagymonológokat ad elő, könyököl, ír, gépecskézik, a szavakat így köti össze: ööööööööö – ezt Szíjjártótól irigyelhette el! A mondatait a NA szócskával kezdi, a GYAKORLATILAG szó nélkül egyetlen mondatot sem képes elmondani, szerintem IZÉ helyett használja! Fölényes, mindenkinél mindent jobban tud, sosem értettem, miért hív vendéget! Tarlóstól a hideg is kiráz, de az ominózus beszélgetésüknél Neki volt igaza! Azt gondoltam, hogy miután én "utsó bötűig" elolvastam a cikkét, talán Ön is elolvassa, miért gondolok mindent másképp az egekig magasztalt, de higgye el, tényleg nagyon rossz Kálmánról! Hálás vagyok a türelméért és a rám szánt idejéért, üdvözlöm, Hahn Zsuzsa.

Advertisement

Téged is zavar, amikor Kálmán Olga idegesítő módon az iPadjén pötyög műsorvezetés helyett és az asztalon könyököl?

Update:

Zsuzsa belejött, nem áll meg Kálmán Olgánál. Hogy képzeli Rónai Egon, hogy mindenkit tegez? Miért félti annyira a frizuráját Mészáros Antónia? Tovább görög az ATV-gate, itt van Zsuzsa új levele:

Ha már így belejöttem, még egy "sőt"! Akkor azt is elcsicsergem, még kit nem tudok elviselni az ATV-ben. Rónaitól kifejezetten rosszul vagyok, nem is értem, mit mond, meggyőződésem, hogy csukott szájjal beszél! Mindenkit tegez! Ha nem, így kezdi: tegeződhetünk? ( Láttam, nem mesélték, Fodor Gáborral beszélgetett!) Látványosabban unatkozik Havasnál! Olyan "remekül" vezeti a Csatt c.műsort, hogy soha, véletlenül sem értem, ki mit mond! Azt gondolom, már csak Bayer Zsolt az egyetlen antiszemita, akit még nem hívott meg! Lépjünk tovább, Mészáros Antónia jön, aki annyira félti a frizuráját, hogy meg sem mozdítja az arcocskáját! Az újságíró klub is nézhetetlenné vált (számomra) mert Mészáros Tamás (akit egyébként igen sokra tartok!) olyan lekezelő Avarral,……. így aztán Bánó, Friderikusz és Havas (sokakkal ellentétben kedvelem) maradt ezen a csatornán! Ami azért nagy baj, mert másik meg nincs! Ezekről is sokszor, nagyon sokszor írtam az ATV-nek, az maradt a megoldás, hogy nem nézem! Most aztán már szavakat sem találok, mennyire köszönöm a türelmüket, szép hétvégét kívánok és ígérem, visszafogom magam! H.Zs.

Advertisement

[Kép: atv.hu]

Vélemény, hozzászólás?