Bréking: Élő twitfolyam az egyik bostoni robbantó elkapásáról (updatelve)

Seth Mnookin, az MIT-n tanító Vanity Fair-szerkesztő-blogger itt olvasható helyszíni twitfolyama élőben közvetíti, ahogy a rendőrség elkap egy férfit, aki valószínűleg az egyik bostoni robbantó. Az elkapás közben a féfit agyonlőtték. A helyszíni beszámoló szerint ugyanez az ember ölhetett meg ma egy rendőrt az MIT

Illustration for article titled Bréking: Élő twitfolyam az egyik bostoni robbantó elkapásáról (updatelve)

Seth Mnookin, az MIT-n tanító Vanity Fair-szerkesztő-blogger itt olvasható helyszíni twitfolyama élőben közvetíti, ahogy a rendőrség elkap egy férfit, aki valószínűleg az egyik bostoni robbantó. Az elkapás közben a féfit agyonlőtték. A helyszíni beszámoló szerint ugyanez az ember ölhetett meg ma egy rendőrt az MIT egyetem kampuszán.

Advertisement

Mnookin telefonja az utolsó állás szerint még 38 százalékos töltöttségen volt, úgyhogy érdemes figyelni, jól nyomja!

A sztori jelenlegi állása szerint a két feltételezett terrorista ölte meg az MIT egyetem egyik rendőrét, majd egy autót elrabolva elmenekültek a helyszínről. A rendőrség rövidesen bekerítette őket Boston Watertown nevű elővárosában, a Quimby utcában. Itt komoly tűzharc alakult ki, a menekülők kézigránátokat is használtak. A jelek szerint az egyiküket megölték, a másikuk még menekül.

Advertisement

[A remek tippért köszönet Lászlónak a Harvardról!]

Vélemény, hozzászólás?