„Csuklóvastag? A faszom” – üzenik Tarlós Pinokkiónak a Római partot védő zöldek

A durva taxishumor nagyágyúja, Tarlós „Leverem A Szemüveged És Rá Is Ugrok” István új, trágár környezetvédőket nevelt ki magának. A Római part elpusztítását ellenzők hatalmas pénisszel készülnek holnapi közmeghallgatásra.

Illustration for article titled Csuklóvastag? A faszom - üzenik Tarlós Pinokkiónak a Római partot védő zöldek

A durva taxishumor nagyágyúja, Tarlós "Leverem A Szemüveged És Rá Is Ugrok" István új, trágár környezetvédőket nevelt ki magának. A Római part elpusztítását ellenzők hatalmas pénisszel készülnek holnapi közmeghallgatásra.

Advertisement

Ügyes taktika a Római parti hullámtér ingatlanlobbija által irányított fővárostól, hogy egy nyári napra, a munkaidő közepére szerveztek közmeghallgatást a mobilgát ügyében. Ilyenkor senki sem ér rá, de pár lelkes zöld aktivista biztosan. Mivel Tarlós jól láthatóan markonyi fanatikus ügyeként próbálja láttatni, hogy irracionális okokból el akarja pusztítani Budapest utolsó természetes kavicsos partját, neki a lehető legjobb, ha aktuálisan tényleg markonyi fanatikus foglakozik a témával.

Tarlós a legtöbbet talán a kivágandó fák ügyében füllentette. Pár tucat fáról beszélt, miközben a dokumentumokból feketén-fehéren kiderült, hogy ez hatalmas, konkrétan úgy tízszeres hazugság, hiszen 435 fa kivágására kértek engedélyt és további több mint ezret akarnak elpusztítani nem kivágással, hanem azáltal, hogy törmelékkel töltenék föl a megmaradt ártéri erdőt. Csuklóvastag fákról beszélt, miközben bárki lemehet a partra és a saját szemével láthatja, hogy ez nem igaz.

Advertisement

Remélem a zöldek nem csak hangemberek és a közmeghallgatáson bizonyítanak.

[via ka/steve]

Vélemény, hozzászólás?