Egyenruhában ment a bíróságra a náci apuka

“Csak egy apuka akarok lenni, be akarom bizonyítani, hogy jó apuka lehetek, mert az vagyok… és ha náci vagyok, kit érdekel?”

A New Jersey-i bíróság tegnap tartotta Heath Campbell meghallgatását, írja a New York Post. Heathnek egy feladata volt: győzze meg a bírót arról, hogy látogathatja nemrég született kisfiát, Heinricht. Igen, Himmlerről nevezték el a szülők. A legidősebb fiúkat pedig Adolf Hitlerről. Két lányuk neve JoyceLynn Aryan Nation Campbell és Honzlynn Jeannie Campbell. Addig azt hiszem nem kell félni Magyarország fasizálódásától, amíg nem anyakönyveznek valakit mondjuk Kovács Tiszta Nemzet Máriának.

Advertisement

Campbell és felesége, Deborah akkor tűnt fel először a hatóságoknak, amikor hangosan reklamáltak amiatt, amiért egy helyi boltban nem voltak hajlandóak a cukrászok fiúk, Adolf Hitler nevét egy születésnapi tortára írni. A gyámhivatal nem sokkal később a szülők erőszakos viselkedése miatt elvette a gyerekeket és különböző nevelőszülőknél helyezték el őket. Állítólag Adolf Hitler ott is nagy bajkeverő volt.

Campbell hétfő este náci egyenruhában, jól látható horogkeresztekkel masírozott be a bíróságba, mellette nem egykori felesége volt, hanem Bethanie White, a náci Hitler’s Order nevű csoport egyik tagja. White fehér blúzban, vörös nyakkendőben és ugyancsak prominens szerepet kapó horogkeresztekkel a karján ment vele.

Advertisement

A New York Post cikkéből nem derül ki, hogy a pár ruhája miatt, vagy más okok miatt, de a meghallgatást elnapolták. Campbell és White dühösen távozott az épületből és az újságíró szerint elindult egy gyűlésre.

Előtte azért a New York Post riportere fel tudott tenni pár kérdést arról, hogy miért válaszotta pont ezt a ruhát.

Advertisement

“Voltam New Yorkban és sétáltam már ebben az egyenruhában. Senki nem mond semmit. Csak néha annyit, hogy ‘Szia, hogy vagy?’”.

Közben egy pillanatra se felejtsük el Adolf Hitler első számú magyar hasonmását, a kefebajszos BKV-dolgozót.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?