Elképesztően gyönyörű videó a város felett kavargó ködről

Azt hittem a köd unalmas, szürke és lehangoló. Most már tudom, hogy izgalmas, mozgalmas, látványos és közben végtelenül megnyugtató.

Advertisement

Simon Christen timle-lapse videója olyan mintha csak San Francisco egyetlen ködös napját dolgozná fel, de valójában két éven keresztül készült hangyaszorgalommal.

Elképesztően gyönyörű a város felett gomolygó, fodrozódó, hullámzó köd, mely néhol vad tengerre, máshol vízesésre vagy kis patakra emlékeztet. Perpillanat nem tudok szebbet és megnyugtatóbbat elképzelni.

Advertisement

A Magyar Telekom, ma kora délután felszerelt nálam egy új kütyüt, ennek köszönhetően mostanáig nem volt netem, csak küzdöttem a beüzemelésével és az öngyilkosság szélén álltam. A modem még mindig szar, a wifi nem működik, igaz netem már van megint, de pár perce még mindig szívroham közeli állapotban voltam, mikor elkezdtem nézni.

Úgy elrepült a négy perc, hogy észre sem vettem és a végére teljesen lehiggadtam. Csodatevő hatása van ennek a filmnek, nem vicc. Ha úgy érzed lassan indul a város nélküli rész, tekerj az 50. másodperchez és élvezd! (via: io9)

Advertisement

Cink a Facebookon: fb.com/cinkhungary, Zubreczki Dávid a Twitteren: @boogiepapa

Vélemény, hozzászólás?