Exkluzív: elindult az igazi szerkesztőségi élet Uj Péteréknél, megvan az első kémfotó!

Íme a legelső kémfotó a Jeti Válasz vadonatúj szerkesztőségéből, Ács Dániel telefonjából! A kétezer forintos fülhallgatók megérkezése a legbiztosabb jele annak, hogy valahol megszületett egy új szerkesztőség. Az otthon szülést közismerten pártoló, ismét technoviking külsőt öltő UP és indexes hírességekből álló csapata

Illustration for article titled Exkluzív: elindult az igazi szerkesztőségi élet Uj Péteréknél, megvan az első kémfotó!

Íme a legelső kémfotó a Jeti Válasz vadonatúj szerkesztőségéből, Ács Dániel telefonjából! A kétezer forintos fülhallgatók megérkezése a legbiztosabb jele annak, hogy valahol megszületett egy új szerkesztőség. Az otthon szülést közismerten pártoló, ismét technoviking külsőt öltő UP és indexes hírességekből álló csapata a mozgalom elveinek megfelelően egy magánlakásban, és nem egy kórházban kezdte meg a ki tudja, hová vezető utat.

Advertisement

A Cink információi szerint a képen látható, Nyugati tér közeli lakásba szállítják az íróasztalokat, fülhallgatókat és ólomszedő gépeket, de nem biztos, hogy ez lesz a szerkesztőség végleges helye. Sőt valószínű, hogy ez csak ideiglenes állomás lesz. Én rettentően drukkolok, hogy a végén tényleg ide költözzenek a Cink-palota közelébe, és akkor Rogánföldön jöhet létre az új Beer Sheva-Jeruzsálem-tengely. Mi mással köszönthetném 2013 – általam legalábbis – legjobban várt magyar online lapját, illetve a szerkersztőség megszületését, mint az otthonszülő mozgalom Himnuszával:

Vélemény, hozzászólás?