Ez történt a világban amíg aludtál: Depardieu megint jártatja a száját

Illustration for article titled Ez történt a világban amíg aludtál: Depardieu megint jártatja a száját

A világ Návai Anikói megköszönték a stárok fáradhatatlan munkáját az Aranyglóbuszokkal tegnap éjjel, a nyertesek teljes listája itt elolvasható. Magyarország Návai Anikója sajnos csak ezt a képet tette ki az egész ceremóniáról.

Advertisement

Gerard Depardieu úgy érzi, hogy most már minden orosz politikai ügyben autoritás, egy interjúban olyan megjegyzéseket tett az ország ellenzékéről, hogy "nincsen programjuk, nincsen semmijük", meg hogy "a tömeg ostoba, az egyén gyönyörű", meg hogy olyan okos emberek is vannak ott, mint Kaszparov, de ez a tulajdonság "jó a sakkhoz, máshoz nem nagyon". Bónuszként egy titokban felvett videón még a Pussy Riotnak is beszólt.

Advertisement

A Destiny's Child után Justin Timberlake is új számmal jelentkezett, amiben vendégszerepel Jay-Z, az ütemet meg Timbaland biztosította hozzá. Forever 2006?

Illustration for article titled Ez történt a világban amíg aludtál: Depardieu megint jártatja a száját

Advertisement

A Daily Mail megtalált egy 58 éves angol asszonyt, aki elvégezte az Oxford kínai szakát, majd elment az erdő közepébe egy agyagkunyhóba lakni. Tényleg olyan, mintha kinevezte volna magát hobbitnak. 

Csütörtökön jelenik meg Lawrence Wright szcientológia-leleplező Going Clear: Scientology, Hollywood, and the Prison of Belief könyve, amiből biztos egy csomó szaftos részlet ki fog derülni. A könyv főleg L. Ron Hubbard örökségével és a tulajdonképpen helyére lépő David Miscavige-ről szól, Wright legalább 400, jelenlegi vagy már kiugrott szcientológust kérdezett meg a dologról, reméljük nem lövik le/vádolják nekrofíliával napokon belül.

Vélemény, hozzászólás?