Ez történt a világban, amíg aludtál: Izrael falat húz, Depardieu részegen vezetett otthon, Al Roker bekakilt

Bizonyítva, hogy az amerikai médiában és szórakoztatóiparban tulajdonképpen senki az, aki nem képes előhúzni valami különösek kínos élményt magáról, Al Roker egykori időjós a Dateline-nak elmondta, hogy a bypass-műtétje után nem bírt magával és a Fehér Ház folyosóin sétálva pukizni akart, de valami sokkal tartalmasabb lett belőle. Az egész videó olyan, mintha a Csupasz pisztolyos Nordberg beszélne a tévének.

Gerard Depardieu mostanában sztálinista gulágok közelében parádézik, pedig meg kellene jelennie Franciaországba egy részeg motoros ügy miatt, írja a BBC. Még novemberben kapták el a rendőrök, amikor a francia törvények szerint megengedett alkoholszint háromszorosával ült a robogóján, a meghallgatása pedig tegnap lett volna, amikor ő speciel Svájcban volt az Aranylabda-átadón. A BBC szerint az ilyesmit Franciaországban maximum 4500 eurós pénzbírsággal és legfeljebb két év börtönnel büntetik, de mivel Depardieu nem jelent meg az első meghallgatáson, az ügye átkerülhet a büntetőbírósághoz, ahol kevésbé lesznek vele elnézőek.

Advertisement

Belfastban már ötödik napja tart a zavargás, ami egy olyan, kontinentális szemmel nevetséges dolog miatt robbant ki, hogy az eddiginél kevesebb napig fog a Union Jack, a brit birodalom egységét jelképező zászló lobogni az önkormányzat épülete előtt. De persze az egész csak ürügy volt, hogy a katolikus és protestáns felek megint összeverekedjenek. Az MTI szerint eddig több, mint hatvan rendőr sérült meg az eseményekben, és legalább száz embert őrizetbe vettek.

Még vasárnap jelentette be Benjamin Netanyahu, de most írta csak meg a CNN, hogy Izrael egy 230 kilométeres falat fog felhúzni az Egyiptommal közös határvonalára azzal az indokkal, hogy távol tartsák a szíriai hadsereget. 

Francesco Schettino neve lehet, hogy első nem ugrik be, de ha azt mondom, hogy a Costa Concordia kapitánya, akkor mindenkinek megvan. Schettino most amiatt panaszkodik, hogy mindenki úgy tekint rá, mintha rosszabb lenne Oszama Bin Ladennél is. Nem akarom a volt kapitány kedvét szegni, de aki többezer ember életét veszélyezteti, miközben ő gyakorlatilag a felelőssége ellenére a saját bőrét menti, az bizony egy szar ember. 

Advertisement

Tóásó Előd a bolíviai börtönben még novemberben elvette barátnőjét, María Elena Fortúnt, a tavaly szeptemberben meghalt jobboldali politikus és ex-miniszter lányát. Az MTI szerint akkor találkozott a pár, amikor a most már feleség a pénzügyi csalásokkal vádolt apját meglátogatta a börtönben.

És most valami egészen más, a Sony a CES 2013-on bejelentette azt az Xperia Z okostelefont, amit akár nyugodtan beleejthetünk a klotyóba is, mert vízálló, miközben olyan csúcsszuper képek felvételére és lejátszására képes, amit az ilyesmiktől elvárunk.

Vélemény, hozzászólás?