Ezek a szörnyű dolgok történtek amíg buliztál

Illustration for article titled Ezek a szörnyű dolgok történtek amíg buliztál

Fejbelőttek egy nyolcéves brit kislányt Jamaikában. A gyerek a rokonai kávézójában volt amikor egy fegyveres belépett és elkezdett lövöldözni. Három másik ember is megsérült, de az állapotuk stabil.

Advertisement

New York államban annyira eldurvult az influenza, hogy Andrew Cuomo kormányzó kihirdette a vészhelyzetet. A télen eddig 20.000 esetet jelentettek az államban, négyszer annyit, mint tavaly. Múlt héten az USA elhalálozásainak 7.3 százalékát okozta tüdőgyulladás vagy influenza. Cuomo döntése egyébként azzal is jár, hogy most már gyógyszerészek is beadhatnak oltásokat kisgyerekeknek.

Kubában állítólag felütötte a fejét a kolera, január elején egy havanai borbély halt meg a kórságban, amit persze a helyi hatóságok tagadnak vagy nem nyilatkozhatnak, miközben záratják be a kávézókat és boltokat a városban.

Advertisement

Ennyit a szörnyű dolgokról, inkább beszéljünk Maria C. Waltherr-Willardról, akinek tanárként hivatalos fóbiája van kisgyerekektől és ezért be fogja perelni az egyik munkáltató iskoláját, amiért alsósokhoz osztották be. Maria 1976 óta tanít, de eddig mindig elkerülte a fiatalabb gyerekeket, amikor legutóbb, 2011-ben nekik kellett tanítania, a vérnyomása veszélyes szinteket ért el.

Illustration for article titled Ezek a szörnyű dolgok történtek amíg buliztál

Advertisement

Amikor a Central Park dolgozói elkezdték suvickolni a parkban kiállított jó 200 éves, a HMS Hussar (!) brit csatahajóról származó ágyút, még nem sejtették, hogy maradt benne lőpor és ágyúgolyó is. Még szerencse, hogy senki nem tömött bele egy kanócot és senki sem gyújtotta azt meg!

Fotó: Sarah Ackerman

Vélemény, hozzászólás?