Ezt a tízmillió forintos ajándékcsomagot kapja minden Oscar-jelölt

Illustration for article titled Ezt a tízmillió forintos ajándékcsomagot kapja minden Oscar-jelölt

Közepesen ismert tény, hogy minden szórakoztatóipari eseményen a rendezők hozzávágnak a résztvevőhöz egy repiajándékokat tartalmazó swag baget, egy nagy csomagot, amiben tökfelesleges és általában nagyon drága ajándékokat gyűjtöttek össze. Nincs ez másképp az Oscar-díjon sem, ahol a Celebzter szerint nagyjából egy 45.000 dolláros, vagyis tíz millió forint értékű pakkot válogattak össze a jelölteknek. Fejenként.

Advertisement

A csomagban van egy tizenkétezer dolláros ausztrál nyaralás, egy négyezer dolláros wellnesshét, egy nyolcszáz dolláros víztisztító rendszer, egy ötezer dolláros savval maró kozmetikai kezelés, VIP-ellátás a Heathrow-reptéren, öt alkalomra szóló magán-fitnesszóra, egy fotóesszé Martin Luther Kingről, egy üveg tequila, egy csomó Pepsi és egy csomag óvszer is. A teljes lista itt megtalálható, én már beleszédültem abba is, hogy végigpörgettem.

És ha tényleg jól értem, akkor ez minden egyes jelöltnek jár, úgyhogy lesz egy csomó boldog rövidfilmes is. A csomagot a Distinctive Assets nevű Los Angeles-i PR-cég állította össze.

Vélemény, hozzászólás?