Fábry Sándor szeretője már tavaly kipakolt, videón hullarészeg, Népszavának dolgozik

Illustration for article titled Fábry Sándor szeretője már tavaly kipakolt, videón hullarészeg, Népszavának dolgozik

Lehet, hogy őrületes breaking most a magyar bulvárvilágban, hogy Hada Renáta 13 évig titokban hupákolt Fábry Sándorral, de tavaly júniusban már elmondta a Borsnak is, hogy barlangi viszonyt ápolt egy nagyon híres műsorvezetővel, csak akkor még nem jutott addig, hogy meg is nevezze a férfit.

Eleinte jöhettünk-mehettünk bátran, ott lehettem a fellépésein, ettünk-ittunk mindenfelé, sőt még édesanyámhoz is ellátogattunk. De az utóbbi időben barlangi viszonyt kellett folytatnunk, legtöbbször nálam találkoztunk. Nem tehettünk másként, mert neki régóta van egy barátnője, aki gyermeket is szült neki. De, ha olyan kedve volt, hogy valaki előtt vagánykodni akart velem, akkor nem érdekelte a titkolózás, mert azért voltak olyan ismerősei, akik tisztában voltak a viszonyunkkal. Közben én mindvégig tudtam, hogy csak második lehetek, de nem is vártam mást.

Akkor szinte senki sem foglalkozott vele. Pedig nem sokkal az interjú kikerülte után Hada Renátáról felkerült egy videó a netre, amiben saját bevallása szerint hullarészeg. Szerencsétlen Majka sem tudja ki ez a hölgy, aki brutálisan lapátolja a szájába a kaját és hangosan kiabál a helyen. Majkának fingja sincs, hogy Hada ATV-s riporter-e, csak annyit tud, hogy egyszer aláírta a gipszét mert el volt törve a lába. Szerencsére két falat között a csaj elmondja, hogy a Népszavának dolgozik és a Mafilmnél szinkronizál.

Advertisement

A Népszava Online egy találatot sem dob ki Hada Renáta nevére.

Vélemény, hozzászólás?