Üzemi ebéd: Burrita (V., Október 6. utca 6.)

Illustration for article titled Üzemi ebéd: Burrita (V., Október 6. utca 6.)

Mindig is irigyeltem azokat, akik képesek bekezdéseken át ecsetelni, hogy mennyire pompás egy büfé, mennyire megnyerő a dekorja, mennyire korrekt a felhozatala, mennyire bájos a kiszolgálás, mennyire rendben volt az adag, és hogy mennyire azon gondolkodnak, hogy mikor fognak visszatérni. Én csak annyit akarok mondani, hogy a hétvégén az Október 6. utca elején nyílt Burrita finom kaját ad, csak pont annyival drágábban, hogy kétszer meggondolom, legközelebb odamenjek-e.

Advertisement

A marhás burrito 1590 forint, a sertéshúsos 1490, a vega 1290, ezért kapunk egy pattanásig tömött burritót és néhány, a kosárban mellé szórt tortillát. Taco sajnos nem volt, de három abból ugyanilyen árban van. Lehet kapni még salátát, chipset, volt leves is, amit nem mertem rendelni, mert a kiírás szerint van benne tequila. Nemcsak a szokásos italok vannak, hanem adnak hibiszkusos üdítőt, amiről elsőre el sem tudtam képzelni, hogy jó lehet, de nagyon finom volt. Vörös és és fehérbort is lehet venni.

Illustration for article titled Üzemi ebéd: Burrita (V., Október 6. utca 6.)

Advertisement

A burrito tényleg rogyásig meg volt pakolva. A közepes erősségű salsa benne még akkor sem vitte le a fejem, amikor a végén chiliszósszal locsoltam. Nem maradtam éhes. A Burritas sem fog csődbemenni a belváros egyik legforgalmasabb pontján. De ha minden főétele pont 200 forinttal lenne olcsóbb, már bátran tudnám ajánlani mindenkinek. Mint a szegény megboldogult Dos Gringost.

Vélemény, hozzászólás?