Figyelem, április 1. van!

Legyél résen, nézz utána, ne posztolj ész nélkül, ne add tovább, ne terjeszd, ne dőlj be! Egy poszt, ami inkább nekem szól.

Legyél résen, nézz utána, ne posztolj ész nélkül, ne add tovább, ne terjeszd, ne dőlj be! Egy poszt, ami inkább nekem szól.

Advertisement

Április 1. kétségkívül a legnyomorettóbb nap az évben rögtön azután, amikor a leghosszabb az éjszaka, ilyenkor előbújik minden Vidor a szekrényből és elkezd rémhíreket terjeszteni, ami mérsékelt ideig tényleg vicces, aztán például nem lehet eldönteni, hogy ha valaki meghal, az tényleg meghal, vagy csak egy szuperdurva viccet űz velünk egy újságíró.

Még rosszabb az, amikor gigavállalatok diliznek, a Tumblr például az ingyenes Tumblr Pro szolgáltatással viccelődik, amit ha elfogadsz, akkor kapsz a profilképedre egy cilindert, a Google pedig, figyelem, David Hasselhoffal tréfálkozik, azaz azzal, hogy mostantól be lehet állítani, hogy a Google Photosnál megjelenjen a Hoff és jól fotóbombázza a családi képeket. Hát őrület, nem?

Advertisement

Én ma reggel arra keltem, hogy az MR2-n a hírekben deszkafesztiválról beszélek, már nem is akarok utánanézni. Azt meg már évek óta nem szopom be, hogy az egykor nagyon befolyásosnak számító Joblo nevű filmes híroldal megint kitett egy olyan álhírt, amit beszophatna az egész világ, vagy legalábbis egy másik filmes híroldal. A hír? Michael Cera lesz a Riddler a Batman vs. Supermanben. A hír, amit legutóbb beszoptam náluk? Alan Cumming elvette szerelmét, Keanu Reevest. Mentségemre legyen szólva, hogy akkor még egyetemista voltam és nem edzett meg a világ.

És persze pont most vagyok délelőtti ügyeletes.

Vélemény, hozzászólás?