​Gyurcsány: Most megfogtak. Tényleg vannak felvételeim

Illustration for article titled ​Gyurcsány: Most megfogtak. Tényleg vannak felvételeim

A DK elnöke elismerte, hogy titkos, illegális felvételeket készíttetett szexelő politikusokról egy illegális kuplerájban. Viccből ismerte el, a szövegből úgy tűnik, hogy az ismert pártelnökre doppingoló hatással vannak a választások.

Advertisement

Ebben az országban jelenleg egyetlen ember élvezi úgy a választási kampányt, ahogy minden ebből élőnek kutya kötelessége lenne. Ez az ember Gyurcsány Ferenc, aki az alábbi szöveggel reagált a Cinknek egy tegnapi posztunkra.

Advertisement

Ebben a bejegyzésben Tomor András pornóproducer próbálkozásáról írtam, aki szexbotránnyal szeretné megsemmisíteni a szocialista pártot és as DK-t. A pornós ugyanis – bármi bizonyíték nélkül, de a nevét bevállalva – azt állította, Papp Albert volt APEH-alelnök klubnak álcázott titkos kuplerájt tart fenn MSZP-s vezetőknek és más politikaközeli figuráknak. A zavaros sztori szerint Gyurcsány Ferenc az itt készített titkosszolgálati videókkal zsarolná politikai ellenfeleit. Erre reagál most Gyurcsány:

Most megfogtak. Tényleg vannak felvételeim. A nagy kedvencemen Orbán, Lázár, Rogán, Zuschlag, Hoffmann Rózsa és Selmeczi együtt szerepel, ezt a szalagot már rongyosra néztem. Deutsch is rajta van, de ő, már-már közmondásos monogámiája okán nem vesz részt a partiban, csak iszogat. Ezzel zsarolom őket, látható sikerrel, mert a szájukra sem merik venni a nevemet.

Egyébként meg, mint öregecskedő pasinak van egy komolyabb home video táram politikusokról, ha fáradtan megjövök a kampány valamelyik rendezvényéről, azt szoktam nézegetni. Most éppen azt tervezem, hogy a parlamenti frakcióirodákat és a képviselők irodáit is bekameráztatom, mert azt mondják, hogy ott van még nagy élet…

Vélemény, hozzászólás?