​Pornós-kurvás botránnyal söpörné el egy pornóproducer a baloldalt

Illustration for article titled ​Pornós-kurvás botránnyal söpörné el egy pornóproducer a baloldalt

Papp Albert volt APEH-vezető szexklubot tart fent, ahol az MSZP vezetői kurváztak pornósokkal – állítja egy gigantikus posztban Tomor András. Ennél a sztorinál jobban semmi sem bűzlött még a politikai szándéktól. A Cinknek Papp Albert határozottan tagadta, hogy a Brothers szexklub lenne.

"Ebből semmi sem igaz. (…) Ez egy viszonylag szolid zártkörű klub. (…) Nyilvánvaló a politikai szándék a Zuschlag-könyv után."

Advertisement

Ilyeneket mondott a Cinknek Papp Albert, miután felhívtam telefonon. Papp számát onnan tudtam, hogy egy pornósztárral folytatott álltólagos Facebook-csetben szerepelt, amit az ismert pornóvállalkozó, Tomor András posztolt ki egy leleplezőnek szánt bejegyzésben a hot24.hu pornóoldalra.

Ő itt Tomor András, a pornóban járatlanok kedvéért a bal oldalon:

Illustration for article titled ​Pornós-kurvás botránnyal söpörné el egy pornóproducer a baloldalt

Advertisement

Tomor bevallottan ellenzékbuktatónak szánt váratlan "vallomásában" elképesztő dolgokkal vádolja meg az MSZP vezetőit, illetve Gyurcsány Ferencet. Mesterházyt azzal, hogy "az MSZP miniszterelnök jelöltje titokban prostikkal szórakozik, és még mindennek tetejében a prostikat mások fizetik, hogy szórakoztassák a MSZP miniszterelnök jelöltjét!", Gyurcsányt pedig azzal, hogy a titkosszolgálatokkal évekkel ezelőtt bekameráztatta a Brothers klubot, mindenkiről kompromittáló felvételeket készítve.

Gyorsan össze is foglalnám, amit a poszt többszöri elolvasása és a Papp-pal folytatott hosszú beszélgetése alapján most érzek az ügyről. Ez teljesen nyilvánvalóan szándékos lejáratási kísérlet egy olyan embertől, akinek pornósként társadalmi értelemben nincsen vesztenivalója. A "leleplezés" több ponton zavaros, és igencsak feltűnő, hogy pont a két messze legdurvább állítást, nevezetesen Mesterházy és Gyurcsány érintettségét még ezen a szinten sem támasztja alá az égvilágon semmivel.

Advertisement

Az a képmutatás is zavarba ejtő, hogy a szerző, miközben irtó durva dolgokkal vádolja Pappot, akiről még felvett beszélgetéseket is közöl, ezt írja:

Berci egyébként egy nagyon rendes ember, jóindulatú, segítőkész, most nagyon nehezemre esik róla beszélni, mert nem akarok neki ártani, velem mindig rendes volt, nemcsak a pornó miatt barátkozott velem, hanem mert jól megértettük egymást, sokszor jókat beszélgettünk borozgatás közben az élet nagy dolgairól. Csak azért említem meg, hogy megértsétek a klub hátterét, miértjét.

Advertisement

Én pont ilyeneket szoktam művelni a lelki barátaimmal!

Ha az összeesküvés-elméletek híve lennék, az is felmerülhetne bennem, hogy nem valami extrém balos próbálkozás-e ez a Fidesz befeketítésére, hiszen a leleplező egy pornós, aki a cikkbe belelinkelt nemrég írt másik bejegyzésében a Fideszt és Orbán Viktort isteníti. De hála istennek nem vagyok konteós.

Advertisement

Szóval ennél jobban semmi nem nézhet ki tudatos, az ellenzék vezetőit besározni szándékozó akciónak. Ezt maga a biliborító is érezte, hiszen ezzel kezdte az írását:

Gondolom sokakban felmerül a kérdés, hogy mért pont most, mért pont a választás előtt hozom nyilvánosságra a botrány sztorit?

Pont a választás miatt hozom nyilvánosságra, azért mert az embereknek joguk van tudni, hogy milyenek is valójában az MSZP politikusai, azok akik szavazni mennek április 6-án, és mindenkinek tudnia kell, hogy mit művelnek a színfalak mögött az MSZP-sek és a hozzá tartozó slepp!

Advertisement

A cikkbe ugyanakkor beágyazott két felvett telefonbeszélgetést, amik úgy hangoznak, mintha Papp Alberttel pornósztárok telefonszámát cserélgetnék. Kérdésünkre Papp azt nem cáfolta, hogy ő beszél ezeken.

A volt APEH-vezető a Cinknek ugyanakkor többször is leszögezte, nem igaz sem az, hogy a Brothersben MSZP-vezetők szexeltek volna bárkivel, sem az, hogy a klubtagokat titkosszolgálati módszerekkel megfigyelték volna. Tomorról annyit mondott, hogy hat évvel ezelőtt járt a klubban utoljára, tudja róla, hogy pornófilmeket csinált, és a producer szerinte "nagy valószínűséggel pénzt kapott", hogy besározza a szocialistákat. "Fel fogom jelenteni" – mondta Papp.

Advertisement

A klubról azt állította, hogy egy nagyjából brit mintájú magánklub, ahová üzletemberek, sportolók járnak főleg, és ahol egy tárgyalástól az ebéden át egy ünnepségig sok mindent megrendezhetnek. A Tomor által leírtakban van kevés valóságalap, de az egész nagy hazugság – közölte. Az például igaz, hogy 2002-ben nagyobb társaság nézte itt a választásokat, de nem az MSZP vezetői és nem szexparti keretében – állította Papp.

"Volt itt már legénybúcsú, szokás szerint táncosnővel, de ez egy viszonylag szolid zártkörű klub."

Advertisement

Ez a "viszonylag" engem egészen felzaklatott!

Ebben a klubban Stallonétól kezdve egy rakás híresség járt. Az MSZP-vezetők közül Papp Horn Gyulát említette meg, akit a törzsvendég Gyarmati Dezső olimpiai bajnok pólós vitt magával.

Advertisement

Az érintetteket próbáljuk elérni, amint valaki nyilatkozik, frissítünk, vagy új posztot írunk.

Vélemény, hozzászólás?