Hajdú Péter vs Vágó István! Halálos szópárbaj a gyurcsányista kvízmester és a fideszes talkshowbáró között!

Ennél jobban akkor sem pezsdült volna fel a magyar internet, ha a Margit-szigeten tör ki egy tűzhányó és Semjén Zsolt medveháton lovagolva irányítja Újlipótváros evakuálását. Minden azzal kezdődött, hogy Hajdú Péter kirakott a Facebookra egy rövid posztot, amiben a kormány hóügyben mutatott reakcióját dicsérte. Ez felpiszkálta Vágó "A Legnagyobb Magyar Gyurcsányista" Istvánt, aki epés mondattal kommentálta Hajdút. Ezzel indult a csodathread, aminek nem más, mint Orosz József háborús tudósító adta meg az alaphangját azzal a hozzászólással, hogy "mennyire mély a kormány anusa? megegyezik a nyelvhosszal?", majd nemsokára még azt is hozzátette, hogy "előbb-utóbb elfogynak a fix seggek."

Advertisement

Illustration for article titled Hajdú Péter vs Vágó István! Halálos szópárbaj a gyurcsányista kvízmester és a fideszes talkshowbáró között!

Amikor már Seres "Kapitalista" László is mozgássérültjárművel akart beparkolni Hajdú lakásába, Vágó előbb úgy tűnt, békít – "Most nem a kolléga viselt dolgai az aktualitás" – hogy egy perccel később mégis inkább betámadja Hajdút: "Látod, Péter, ezért nem kell Orbánnal a nyilvánosság előtt tegeződni. Senki se ad hitelt annak, hogy ez a te álláspontod…" Erre már Hajdú sem bírta tovább: "Kedves Vágó István! Több ezer autó rekedt a hó fogságában. S, igen mentek őket kimenteni a katasztrófavédelem munkatársai. Emellett persze az is igaz, hogy honfitársaink segítsége nélkül sokkal nehezebb lett volna. Le akalappal, ezért mindeki előtt, aki segített. De, nem mindegy, hogy egy lakás gyullad ki, vagy egy egész város. Az oltási munkálatok nyilván tovább tartanak az utóbbi esetben." Aztán nem bírt nem odaszúrni, hogy: "Egyébként, jófej ismerőseid vannak itt a facebookon. Érvkészletüknek szerves része a személyeskedés, miközben én nem bántottam őket, csupán a véleményemet írtam le, ahogy Te is Pista."

Advertisement

Illustration for article titled Hajdú Péter vs Vágó István! Halálos szópárbaj a gyurcsányista kvízmester és a fideszes talkshowbáró között!

És amikor azt hihetnénk, hogy nem lehet keményebb, Hajdú észreveszi, hogy Török Zsolt MSZP-szóvivő is őt szapulja a saját falán:

"Török Zsolt! Szerinted ez a poszthoz tartozik, hogy mikor és hol követtem el szabálysértést?! Te jóisten! Borzalmas, hogy nem lehet beszélgetni úgy, hogy ne kezdődjön el a másik sértegetése! Szánalom!"

Advertisement

Közben, részeben emiatt, több szálon kezdenek zajlani az események, Hajdú ugyanis kiposztolja a falára, hogy Török Zsolt nemtelenül bántotta.

"Drága Barátaim! Elmondtam a véleményemet az elmúlt napok drámai helyzetéről az alább látható posztomban. Nem bántottam vele senkit, csak leírtam, hogy mit gondolok. Persze ilyenkor vannak személyeskedő hozzászólások is, hiszen, érvelés helyett mindig könnyebb sértegetni, anyázni vagy személyeskedni. De, hogy az MSZP parlamenti képviselője Török Zsolt ezt tegye, soha nem gondoltam volna. Minekutána más a véleményem a hókáoszról, mint neki, hozzászólásában posztol egy cikket, az én több évvel ezelőtti (megbánt, kifizetett, nem követendő) szabálysértésemről, nevezetesen, amikor mozgássérültek számára fenntartott helyen parkoltam, s még megjegyzést is fűzött hozzá. Elképesztő, hogy egy politikus, ahelyett, hogy leírná a véleményét, elkezd személyeskedni. Érvkészlete kimerült, ezért felhozta az egyik közlekedési szabálysértésemet. Cool! Most kezdjek el én is Zuschlágozni, olyan ócska lenne…!"

Advertisement

A kommentek között megjelenik Török, indul a párbaj, aminek meglepő a vége: az MSZP-s egyszer csak közli, hogy "OK Péter, meggyőztél", és törli a posztot, amire Hajdú annyit ír, hogy "Korrekt!"

Szóval ennyire megkavarta a hó a magyar médiaelitet, bárány feküdt a farkas mellé, remélem idén lesz még egy-két természeti csapás!

Advertisement

[animgif art: lazacz]

Vélemény, hozzászólás?