Harmad-negyedáron vett telket az államtól a II. kerületi polgármester anyja

Kimondhatjuk, hogy gyanúsan megggazdagodott, fiatal politikusok sötét telekvásárlásaiban a Blikk ma az egyik meglepő piacvezető. Láng Zsolt polgármester építkezéséről az Index írt először, ma viszont azzal robbantott a Blikk, hogy a fideszes titán anyja pályáztatás és árverés nélkül, a környékre jellemző

Illustration for article titled Harmad-negyedáron vett telket az államtól a II. kerületi polgármester anyja

Kimondhatjuk, hogy gyanúsan megggazdagodott, fiatal politikusok sötét telekvásárlásaiban a Blikk ma az egyik meglepő piacvezető. Láng Zsolt polgármester építkezéséről az Index írt először, ma viszont azzal robbantott a Blikk, hogy a fideszes titán anyja pályáztatás és árverés nélkül, a környékre jellemző négyzetméterár harmadáért-negyedéért vette meg a Lángéval szomszédos kis telket a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől.

Advertisement

Mivel a föld ára 25 millió forint alatt volt – 8,6 millióért jutottak hozzá Lángék – a vagyonkezelő megtehette, hogy nem pályáztat. Igaz, a telek ára csakis azért maradt ilyen alacsony, mert nem pályáztattak, nyílt versenyben simán meghaladhatta volna a 25 milliót. Na, ehhez kell a szerencse.

Vélemény, hozzászólás?