Holnap este vége a kampánynak, nekem hiányozni fog

Kampánycsend ezen a választáson nem lesz, viszont ahogy az urnák lezárulnak, a kampánynak szükségszerűen vége. Egyik szemem sír, a másik meg az EP választásokra figyel.

Advertisement

Új időknek új dalai jönnek, jön majd az értékelés. Biztos többen gondolkoznak már az eredményhirdetés utáni publicisztikákon, lehet hogy van, ahol már kész is vannak a hétfői vezércikkek. Jönnek majd az elemzők, akik megmondják, hogy mit várhatunk a következő parlamenti ciklustól, hogy ki a hibás miért, és hogy Gyurcsány milyen jól, Mesterházy milyen amatőr módon, a Fidesz pedig milyen profin kampányolt.

Aztán jön majd az új parlamenti ciklus, és akik már nem lesznek képviselők, írnak majd kurva jó könyveket az előzőről. Lesz alakuló ülés, miniszterelnököt választ majd a ház egyszerű többséggel, májusban meg indul a törvénygyár. Aztán jönnek majd az EP választások, aztán meg az önkormányzati választás, és a rezsicsökkentés addig biztosan nem fog megállni.

Advertisement

Most viszont még ez a kampány fut. Egészen a holnapi urnazárásig. Ez a sajtóközlemény most jelent meg, és ez már nem a kezdet vége, ez a vég kezdete.

A szocialisták gyereket dolgoztatnak

A szocialisták állításával szemben a valóság az, hogy Kránitz László, az MSZP jelöltje egy 13 éves gyermeket használ fel arra, hogy megrongáltassa a Fidesz plakátjait, illetve ezekre ragasztassa a sajátjait. Ezt több tanú is megerősíti, ezért a Fidesz kifogást tett a helyi választási irodánál.

Fidesz csornai szervezete [OS]

Magyarország 2014-ben háromszor választ. Jó buli lesz.

Vélemény, hozzászólás?