Igen ritka filmfelvétel a szexmunkásnők között pózoló Vizoviczki Lászlóról

Ilyen érzés lehet az, amikor csak azért hajszolod a Scorsese-féle Komédia királyát, hogy megnézhesd benne az utcán, a háttérben álldogáló Joe Strummert vagy hogy annyira ne menjünk messze, Gattyán Györgyöt a Flo Rida videoklipben, azzal a kivétellel, hogy Strummer halott, Gattyán meg él és nagyon élvezi. A '97-es r43lxo-0 kbIYZO js_post-content”>

Illustration for article titled Igen ritka filmfelvétel a szexmunkásnők között pózoló Vizoviczki Lászlóról

Ilyen érzés lehet az, amikor csak azért hajszolod a Scorsese-féle Komédia királyát, hogy megnézhesd benne az utcán, a háttérben álldogáló Joe Strummert vagy hogy annyira ne menjünk messze, Gattyán Györgyöt a Flo Rida videoklipben, azzal a kivétellel, hogy Strummer halott, Gattyán meg él és nagyon élvezi. A '97-es Erotic Underground című Playboy-dokumentumfilmben ugyanis ott van Vizoviczki László, a budapesti bárcsászár. Nem kilomniczizett arccal, nem bilincsben, és nem arról beszél, hogy mennyire flottul megy minden a cégbirodalmában. Vagyis dehogynem, pont arról panaszkodik, hogy alig bírja a lányokat a legelegánsabbnak tartott Dolce Vitában tartani, mert mind elmegy a vendéggel.

Advertisement

Illustration for article titled Igen ritka filmfelvétel a szexmunkásnők között pózoló Vizoviczki Lászlóról

Pontosan 10 másodpercig szerepel a bő egy órás filmben a rettegett V. László, de ez már nagy fogás ahhoz képest, hogy mennyire gyakran jelent meg az utóbbi 15 évben videón vagy audión.

Advertisement

De nézzük ezt a 10 másodpercet. Vizoviczki olyan lehengerlő sármnak van a birtokában, mint a Ray Liotta Henry Hillje a Nagymenőkben, amikor éppen felfele ível mindene az életben és nem képzel szétkokózva helikoptereket maga fölé. A modora megfontolt, de alig tudja magában tartani az elégedettségét, hogy neki most éppen kurva jól megy, hiszen sikeres klubjából csak tódulnak kifelé a vendégek karján a lányok. Az olyan lányok, mint mögötte Orgován Ágnes, aki korábban megszólal a filmben is, itt pedig megmutatja, hogy mi is az az erotikus tánc, amiért őt fizetik.

Kis koncentrálással ki is lehet venni, hogy mit mond magyarul. 

Szállodájukba. Étterembe. Egyéb szórakozóhelyekre. És a hölgyeink, ha jó vendégről van szó, el is kísérik őket.

Advertisement

De az a nyomatékosító tagolás! Azok az apró pillantások, szinte észrevehetetlen pillantások a kamerába! Az a domináns testtartás! Az a büszke vállalkozói mosoly, ami szinte kirobban belőle, de muszáj megtartania a kontrollt, hogy a komoly üzletember benyomását keltse! Ez az ember már 1997-ben is készen állt arra, hogy bekebelezze a világot és vele együtt mindent, ami az útjában áll!

Illustration for article titled Igen ritka filmfelvétel a szexmunkásnők között pózoló Vizoviczki Lászlóról

Advertisement

A Playboy szerint Budapest a legmenőbb város Kelet-Európában, egyrészt legális a prostitúció, és minden dolgozó lány szereti a munkáját, másrészt meg 1 dollárért be lehet ülni reggeltől üzemelő topless bárokba, ahol 5 dollárért már helyet lehet foglalni, 100-ért pedig haza is kísérnek a lányok. Vagy ha nincsen kedved ennyit költeni, akkor mehetsz az Intim Centerbe, ahol annyira népszerűek a szexműsorok, hogy naponta kettőt is kellett szervezni. Vagy ha csak minimálisan akarsz kimozdulni, akkor mehetsz a Tabu tékába, ahol személyesen Kovi adja el neked a más országokban illegális filmeket. Ahogy a fásult narrátor mondja: "szinte minden legális, a szex pedig mindenhol ott van."

Illustration for article titled Igen ritka filmfelvétel a szexmunkásnők között pózoló Vizoviczki Lászlóról

Advertisement

V. László azóta előzetesben ül, bár a Dolce Vita még létezik az Október 6. utcában,  látszólag ugyanazzal a profillal, Kovi videótékáit az APEH bezáratta, az Intim Center pedig eléldegél Károly körúton. A tizenöt évvel ezelőtti más világról viszont itt van ez a négy perc. Figyelem, szőrös punettik és dörgölőző mellek!