Irigykedjünk együtt! Beköltöztek a Prezi új, budapesti szuperirodájába

Az egykori Matáv-telefonközpont felújított, Nagymező utcai épületébe költözött a modern Magyarország legmenőbb exportcikkét gyártó Prezi. És sikerült olyan irodát rittyenteniük, hogy erre a Nyugati Parton vagy Shoreditchben is csettintenének. Így ránézésre mindenképp. Ma van itt az első munkanap, este begyűjtöm a

Illustration for article titled Irigykedjünk együtt! Beköltöztek a Prezi új, budapesti szuperirodájába

Az egykori Matáv-telefonközpont felújított, Nagymező utcai épületébe költözött a modern Magyarország legmenőbb exportcikkét gyártó Prezi. És sikerült olyan irodát rittyenteniük, hogy erre a Nyugati Parton vagy Shoreditchben is csettintenének. Így ránézésre mindenképp. Ma van itt az első munkanap, este begyűjtöm a felhasználói élményeket, és egy újabb posztban megosztom a belső titkokat és remélhetőleg további fotókat.

Advertisement

Van még egy rakás pletykánk a helyről, de előbb megpróbálom ellenőrizni őket, aztán jöhet a féktelen irigyekdésroham.

Lehet, hogy megint csodás idők jönnek a magyar online iparra, és sosem fogy már ki a céges golfszimulátor mellé telepített csokiszökőkút? Ennél csak egy égetőbb kérdés létezik: az előtérben látható kötélháló az tényleg a céges mászóka? Ha igen, akkor durva különadót fogok követelni a prezentációkra.

Vélemény, hozzászólás?