​Jelentkezett nálunk egy férfifogdosó képviselő állítólagos áldozata

Illustration for article titled ​Jelentkezett nálunk egy férfifogdosó képviselő állítólagos áldozata

"Ugyanaz dörgölőzhetett hozzám, mint Zuschlaghoz"- mondta a Cinknek az ismert sajtómunkás. "Ezt a szempárt senkinek sem kívánom". A Kanos Magyar Népképviselőnek a pia vette el a józan eszét.

Advertisement

Végre kiderül, hogy a magyar politikai elit nemcsak unalmas fatökűekből, küldetéses idiótákból és igyekvő tolvajokból áll. Hanem, hála istennek, vannak köztük például életigenlő, sőt vérbő szexmókusok is. Beszéltem ugyanis egy ismert magyar médiamunkással, aki arra gyanakszik, nem is olyan régen ugyanaz a politikus vethette rá magát szexuálisan, mint Zuschlag Jánosra.

Advertisement

A börtönból nemrég szabadult volt szocialista politikus épp most jelentetett meg botránykönyvet, amit maga a Fidesz és a kormány félhivatalos könyvkiadója, a Századvég adott ki. A nyilvánvalóan kampánycélokat, nevezetesen a szocialisták és Gyurcsány Ferenc cinkelését szolgáló kötet egy olvasócsalija az a sztori, miszerint a tejfelesszájú, mindössze 21 éves Zuschlag képviselőt 1998-ban a Parlament liftjében szexuálisan inzultálta volna egy 'idősebb, neves" képviselőtársa, aki fogdosni kezdte, "lángoló kéjvággyal nézett rá", majd megnyomta a STOP gombot is, hogy ott helyben dugjanak, de Zuschlag végül kitépte magát a szorításból, megnyomta a gombot és elmenekült. Bár explicite sehol se írta le a főszereplő nemét, nyilvánvalóan férfiről volt szó.

Advertisement

"A 'lángoló kéjvággyal nézett rá'-nél már gyanús volt a dolog – idézte fel a Cinknek egy mások szerint is jóképű férfikolléga a saját esetét. Őt nem itthon, de ugyanúgy egy másik európai parlament épületében támadta le egy Kanos Magyar Népképviselő (KMN), akivel egy nemzetközi sajtóesemény miatt tartózkodtak ott mindketten, és az eset számos egyéb momentuma is hasonlított a Zuschlag-csöcsörészés körülményeire. Emberünk a nagy napon órákat töltött a KMN társaságában, akit alaphelyzetben kulturált, kellemes fickónak festett le. Csakhogy ezen a napon már délelőttől kezdve folyt a pezsgő, a konyak és a többi minőségi pia, műanyag pohárból, ami a visszafogott KMN-ből kihozta a Ragadozót. Ami állítólag nem ritka jelenség nála. Adatközlőnk a parlamenti büfé közelében állt a egy korlátnál és a telefonját piszkálta, amikor hátulról, "teljesen bemattult tekintettel" megjelent KMN, és azonnal "elkezdett dörgölőzni". "Ezt a szempárt senkinek sem kívánom" – borzongott emberünk, aki a nemi egyenlőség híveinek örömére még percekig fejtegette nekem, mennyire kikészítette a KMN szexért könyörgő és minden nemi élvezetet beígérő szeme. Ugyanis arra döbbentette rá, hogy átlagos kocsmai helyzetben milyen gyakran találkozhatnak a nők ugyanezzel a merev, begőzölt, nyomulós férfipillantással. Macsó adatközlőnk érezhetően beleroppant a felismerésbe, hogy miket élhet át nap mint nap, vagy mondjuk szombat mint szombat a Másik Oldal.

Advertisement

A KMN a közeledést akkor sem hagyta abba, amikor emberünk jelezte, hogy most nem dugna, úgyhogy a végén erőteljesen be kellett szólnia, hogy a KMN leszálljon róla.

Természetesen nem tudni, hogy a sztorinkban szereplő politikus azonos-e Zuschlag János emberével. Adatközlőnkben száz százalékban megbízom, Zuschlag szavaiban pedig semennyire. De az feltétlenül bíztató, hogy a rosszindulatű, pritív és unalmas emberek által uralt képviselői mezőnyben talán tényleg akad minimum egy-két ember, akinek legalább a zipzárja fickándozik és nem ódzkodik egy kis bürőszextől.

Advertisement

Legyél nő vagy férfi, ha valaha ért téged is kellemes, megdöbbentő vagy negatív szexuális élmény magyar parlamenti képviselőtől/vel, írd meg nekünk!

Vélemény, hozzászólás?