Júliusra tolta az A38 a Crystal Castles-koncertet

Illustration for article titled Júliusra tolta az A38 a Crystal Castles-koncertet

Február simán egyik legnépszerűbb koncertje lett volna Budapesten a Szigetet már egyszer szétszedő Crystal Castles duó az A38-on. Lett volna, mert az A38 Facebookon az alábbi üzenetet osztotta meg az esemény falán, ami egyébként tele van kétségbeesetten jegyet vásárolni próbáló emberekkel, mert már jóideje elfogyott rá az összes:

ÚJ IDŐPONT! CRYSTAL CASTLES AZ A38 HAJÓN JÚLIUS 10-én

Sajnálattal tudatjuk, hogy az A38 Hajón kívül álló turnészervezési okok miatt a Crystal Castles eredetileg 2013. február 26-ra tervezett budapesti fellépése elmarad, és ehelyett 2013. július 10-én lép fel a zenekar, változatlan helyszínen.

A zenekar menedzsmentjének bejelentése:

"Előre nem látott időpont-egyeztetési probléma miatt a Crystal Castles nyárig nem tud fellépni az A38 Hajón – sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok, mindez egy utazási-logisztikai hiba nem szándékolt eredménye. Köszönjük a megértést, és továbbra is nagyon várjuk a budapesti fellépést, aminek új időpontja 2013. július 10."

A MÁR MEGVÁLTOTT JEGYEK TERMÉSZETESEN ÉRVÉNYESEK A JÚLIUS 10-I KONCERTRE!

A jegyek – szükség esetén – 2013. március 26-ig visszaválthatók az A38 Hajó jegypénztárában.

Advertisement

Az utazási/logisztikai hiba azért olyan furcsa, mert a Crystal Castles Budapest után Dániába csak pár nap után ment volna, szóval ha valami gebasz vagy csúszás volt, akkor azt a főváros után be tudták volna hozni. 

Kép: Flickr

Vélemény, hozzászólás?