Kerényi Imrét elragadta egy óriáslajhár

Miközben az ellenzék csak csahol, a Kormány rengeteget tesz az esélyegyenlőségért, azzal, hogy Szokásostól Eltérő Embereknek is esélyt, mit esélyt, fontos kormányzati szerepet ad. A komcsiktól bezzeg maximum segélyt és elhelyezést kaptak! Ennek a nemes törekvésnek a két reklámembere Kerényi Imre és Matolcsy György.

Illustration for article titled Kerényi Imrét elragadta egy óriáslajhár

Miközben az ellenzék csak csahol, a Kormány rengeteget tesz az esélyegyenlőségért, azzal, hogy Szokásostól Eltérő Embereknek is esélyt, mit esélyt, fontos kormányzati szerepet ad. A komcsiktól bezzeg maximum segélyt és elhelyezést kaptak! Ennek a nemes törekvésnek a két reklámembere Kerényi Imre és Matolcsy György. Mai online műalkotásunk főszereplője az előbbi, a szerző tinemezeketarobotokatkeresitek, a hatás pedig lenyűgöző.

Advertisement

A mű címe „Kerényi Imre elragadtatása saját munkája mellől óriáslajhár által ". (Ez egy képregény, a fent látható kép csak az első kockája!) Az inspirálója pedig az El vagyok ragadtatva a saját munkámtól című, egészen megdöbbentő Indexvideó, amiben Imre megmutatja, hogy miért nincs párja a magyar buggyantmezőnyben, kivéve Matolcsyt és Bogár Lászlót.

Vélemény, hozzászólás?