Kígyóméreg ölhette meg Welsz Tamást

A Pestisrácok „nyomozói és orvosszakértői körökből” úgy értesült, hogy Welsz Tamás szervezetében peptid alapú mérget találtak.

A Pestisrácok úgy tudja, hogy pénteken fogják bejelenteni a halál hivatalos okát, de már előre azt hallották különböző forrásokból, hogy Welsz Tamással egy peptid alapú méreg végezhetett. A Blikk megkérdezett egy orvosszakértőt, aki azt nyilatkozta, hogy ez a fajta méreg állati eredetű, kígyóból vagy pókból származhat.

Advertisement

Welsz Tamás március 20-án halt meg egy rendőrautóban, miközben iratokat adott át a rendőröknek. Azok azt vették észre, hogy Welsz nehezen vesz levegőt és a szemei fennakadtak. Egy óra múlva meghalt. Welsz állítólag azokról a bissau-guineai útlevelekről adott tájékoztatást a rendőröknek, amikből például Simon Gábornál is találtak.

A Welsz Tamáson elvégzett igazságügyi orvos szakértők jelenlétében elvégzett boncolás során nem találtak külsérelmi nyomokat. A rendőrök nem alkalmaztak semmilyen kényszerítő eszközt, így bilincset sem vele szemben, írja a Pestisrácok.

Vélemény, hozzászólás?