Már tegnap gyakoroltak a Margitszigeten, ahol Orbán ma ellopja a showt Tarlóstól

Szegény Tarlós István, annál tényleg nem létezik klasszikusabban főpolgármesteres buli, mint felavatni egy felújított szökőkutat. De Orbán ebben is beleköp a levesébe és a Margitszigeten ma elcseszi neki a bulit azzal, hogy rárepült a lehetőségre és"közösen"avatják a nagy szökőkutat.

Megint valami csicskáztatós videó lesz a vége, pedig Tarlós végre egyszer egyedül tölthette volna be a képmezőt, úgy, hogy nem csendőrkérdésekre kell hebegő hangon válaszolgatnia a Főnöktábornok Elvtársnak.

Advertisement

Tegnap délután kint mászkáltunk a gyerekekkel. Úgy tűnt, éppen akkor van a főpróba, egymás után több zenét lejátszottak és próbálhatták a koreográfiákat. Nem akarok spoilerezni, de a víz a végén mindig visszaesik a kútba. Egyébként még mindig nem akarom elhinni, hogy tényleg úgy tervezték meg, hogy életveszélyes elektromos szerkezeteket telepítettek a nagymedencéjébe, ezért nem lehet fürdeni benne, amire kiabáló őrök fogják figyelmeztetni a döbbent turistákat. Remélem a helyszínen majd kiderül, hogy ez csak komcsik által terjesztett álhír volt.

Vélemény, hozzászólás?