Meghekkeltük a 444.hu-t, nálunk már most olvasható Uj Péter lapja!

Kedves Már Előre Megveszekedett Rajongók! A Cink.hu hivatásos hekkere, NAK egyetlen mozdulattal, a Google kereső segítségével behatolt Uj Péter leendő lapja, a 444.hu cikktárába. Ahol végignézhetők az 444-re eddig feltöltött anyagok, pontosabban azok címe és első pár sora, abban a formában, ahogy az a szokásos

Illustration for article titled Meghekkeltük a 444.hu-t, nálunk már most olvasható Uj Péter lapja!

Kedves Már Előre Megveszekedett Rajongók! A Cink.hu hivatásos hekkere, NAK egyetlen mozdulattal, a Google kereső segítségével behatolt Uj Péter leendő lapja, a 444.hu cikktárába. Ahol végignézhetők az 444-re eddig feltöltött anyagok, pontosabban azok címe és első pár sora, abban a formában, ahogy az a szokásos találati listában szerepel.

Advertisement

Mindehhez nem kell mást tenned, mint beírni a keresőbmezőbe mondjuk egy "a" betűt, majd egy szóköz után azt, hogy "site:444.hu".

De arra az esetre is van hekktippünk, ha a teljes cikkeket el akarod olvasni. A találati listában kattints a "cached" vagy "tárolt változat" linkre. A jelszót kérő felpattanó ablakot hessegesd el egy Escape-pel, ahányszor próbálkozik, és egyszerre csak hopp, dizájn és körítés nélkül ott az illegálisan megszerzett 444-cikk.

Advertisement

Illustration for article titled Meghekkeltük a 444.hu-t, nálunk már most olvasható Uj Péter lapja!

És mekkora hókuszpókuszt körítenek ezek a hekkelés köré, nevetséges!

Innen tudtuk meg, hogy a lapot a Magyar Jeti Zrt. fogja kiadni.

A 444-esek (korábbi nevükön Jeti Válaszosok) hosszabb időn keresztül tesztelték úgy a leendő lapot, hogy normál munkarendben dolgoztak és posztoltak. Gondolom, hogy ennek a heroikusan értelmetlen tevékenységnek az eredménye lártható a találati listában. Az online média Vitray Tamásai így már most végleges következtetéseket vonhatnak le az Index Leendő Nemezisének stílusáról és témaválasztásáról. Én már le is vontam őket! A 444 olyan állatos újság lesz, amiben lesznek bulvárhírek meg politika is.

Vélemény, hozzászólás?