Mégsem mindenért Kósa Lajos a hibás

Ekkora debil ez a Kósa Lajos, hogy még az új villamos remizét is elbénázta a felfelé nyíló garázskapuval a szerencsétlen, majd jól le fognak állni a villamosok, és kézzel kell őket betolni – röhögcsélt a megveszekedett Kósa-gyűlöletéről híres debreceni vagy.hu. Pedig erősen úgy néz ki, hogy a vagy.hu cikkének szerzője

Ekkora debil ez a Kósa Lajos, hogy még az új villamos remizét is elbénázta a felfelé nyíló garázskapuval a szerencsétlen, majd jól le fognak állni a villamosok, és kézzel kell őket betolni – röhögcsélt a megveszekedett Kósa-gyűlöletéről híres debreceni vagy.hu. Pedig erősen úgy néz ki, hogy a vagy.hu cikkének szerzője volt a hülye, nem pedig az időjárásért, a háziállatok szaporaságáért és a folyók vízállásért is felelőssé tett polgármester.

A vagyosok a kiömlött kávében is Kósa ördögi arcvonásait vélik felfedezni. Cikkükben kreténnek állítják be Kósát, amiért a tervező felfelé nyíló kaput tervezett az új debreceni remizbe. A szerző, Gruska Imre úgy képzeli, hogy a kapu miatt majd nem lesz egy szakaszon felsővezeték, és a villamosokat a személyzetnek kell kézzel tologatnia. De ahogy mikro- és makrobloggerek serege írta meg azonnal, ez egy teljesen bevett kapurendszer a villamosgarázsoknál Magyarországon, és szerte a világon.

Advertisement

A Mozdonyról blog ebben a posztjában fényképekkel dúsan illusztrálva magyarázza el, hogy hány helyen alkalmaznak ilyen szisztémát és hogyan működik.

Deadmanride, a Skóciában élő tumbleres ezt a fotót posztolta be egy ottani villamosremizről, amin jól látszik, hogy milyen megoldással tud áthaladni a villamos a felnyitott kapu alatt, hiána simul az a plafonra.

Advertisement

Illustration for article titled Mégsem mindenért Kósa Lajos a hibás

Vélemény, hozzászólás?