Megtalálták Brooklyn legkisebb pöcsét (18+)

Illustration for article titled Megtalálták Brooklyn legkisebb pöcsét (18+)

A hétvégén egy brooklyni kocsmában – ami egyébként ránézésre legalább annyira szellős és tágas, mint a Kertész utcai Vittula – megrendezték az első Brooklyn Legkisebb Pénisze vetélkedőt. A Gothamist ott volt és tudósított.

Advertisement

A pöcsmutogatás ugyanúgy zajlott, mint egy szépségverseny, először "esti viselet"-kategóriában egy speciális, frakkszerű bugyogóban kellett felvonulni, azután következett a különböző tehetségek bemutatása. Volt, aki énekelt, volt aki vetkőzött, volt aki meg standupos dumákat tolt egy pici kartondobozzal a pöcörőjén. Ezek után lehetett kérdezni a versenyzőktől, a végén pedig a "fürdőruha"-menetben falatnyi tangákat kaptak, miközben a nézők vízipisztolyokkal spriccelték őket. Az egész három és fél órán át tartott.

Illustration for article titled Megtalálták Brooklyn legkisebb pöcsét (18+)

Advertisement

Brooklyn legkisebb pöcsének és a vele járó 200 dolláros díj büszke tulajdonosa pedig a mosolygós kamionsofőr Delivery Man lett, aki a Gothamist írója szerint végig optimistán, igazi versenyszellemben vett részt az eseményen. Azzal a Flo-Ridával ellentétben, aki a végén már beszélni sem tudott, annyira berúgott.

A nyertes:

Illustration for article titled Megtalálták Brooklyn legkisebb pöcsét (18+)

Advertisement

A képek alapján még mindig nem tudom eldönteni, hogy valami eszetlen buli volt az egész vagy csak valami nagyon kellemetlen dolog. Az előbbi mellett szólnak például a kukialakú szívószálak, az utóbbi mellett meg az, hogy három óra elteltével ismeretlen okokból az egész bár elkezdett csatornaszagot árasztani.

Egyébként kispöcs-versenyről nem először hallok, Howard Stern rendezett már ilyet a rádióműsorában, tessék, itt meg is tudja nézni az, akinek nincs jobb dolga hétfő este:

Fotók: Marc Yearsley / Gothamist

Vélemény, hozzászólás?