Mi történt vidéken: Fideszesnek rosszabb lenni vagy kóbor kutyának?

Lejjebb ki fog derülni, hogy harkányi fideszesnek se méznyalás lenni, de azt már most elárulhatom, hogy makói kóbor kutyának még sokkal kevésbé. A Délmagyarország cikkébe ágyazott videón Dancsi Péter arról mesél, jó részletesen, hogy tavaly 50-100 kutyát végeztek ki fejlövéssel majd dobtak ki a szemetes konténerbe a makói sintértelepen.

(Reméljük, nem így fogja végezni Zsömi, aki Nyíregyháza-Sóstóhegyen tűnt el és "kissé kacska lábai vannak".)

Advertisement

Kecskeméten viszont embernek nem jó lenni, a baon.hu egyik olvasója a jogosítvány-hosszabbítási rutiügyében másfél hónappal későbbi időpontot kapott a Navracsics miniszter víziójában mindent elintéző kéjlakként megjelenő Kecskeméti Járosi Hivataltól.

"Bea Vasmegyeren él és szeretne rendőr lenni". Kezdődhet-e jobban egy Nap Szépe-cikk? Nem! Ez se vezessen senkit meggondolatlanságra, hiába ugyanis a bögyös szabolcsi csajok, az élet Baranyában például nem fenékig portugieser.

Advertisement

Nem lennénk harkányi fideszesek sem, Kövér László komisszárja, Tiffán Zsolt borász és megyei pártelnök ugyanis nagy nyilvánosság előtt "vicc"-nek nevezte őket. Tiffán a lendületes nyitás után újjá fogja szervezni a Kövér által feloszlatott helyi Fidesz-szervezetet.

Több megyei lapban jelent meg összeállítás 2012 legjobb olvasói leveleiből. A Szabolcs Online príma toplistájából a kedvencünk a plasztikus leírás a Robotrock partiról, ahol 10 percenként tört ki verekedés, míg egy DJ is be nem szállt, de nem rossz a kutyagyilkos vadász sem. A Borsod Online is leközölt egy ugyanilyen mixet a legjobb az olvasó, aki koponyát látott kirajzolódni a gárdonyi vasútállomás közelében.

Vélemény, hozzászólás?