Mire élvez a világ? A magyarok arcra, a románok vérfertőzésre, a csehek kasztrált hermafroditákra

Illustration for article titled Mire élvez a világ? A magyarok arcra, a románok vérfertőzésre, a csehek kasztrált hermafroditákra

A PornMD pornókereső oldal összerakta, hogy az oldalukon az utóbbi hat hónapban melyik kifejezésekre keresten a legtöbbször. Országokra lebontva. Vajon melyik szomszédos országban a legnépszerűbb az "anya és fia"-keresés? Melyik elzárt kontinensen vezetnek a helyi melegek? Melyik skandináv országban csúszott le a dobogóról a "szőrös anál"? A PornMD-nél kiderül.

Advertisement

Magyarország – amellett, hogy fura stilizált alakja lett az európai térképen – azért tudott pár meglepetéssel szolgálni. Például hogy a negyedik helyen van a "scat" azaz a kakipornó. Őt szorosan követi az análcasting pápája, Pierre Woodman, és jolly jokerként még befigyel egy "korean (gay)" kulcsszó is. (Az első három helyen az arcraélvezés, az anya és fia, és a magyarszereplős pornó állnak.) Ha valaki ebből szeretne következtetéseket levonni az országról, és nem mondjuk az IMF-jelentésekből vagy a Spiegel-riportokból, akkor nem lenne könnyű dolga egységes, és főleg felemelő képet kihozni.

Sokkolóan szórakoztató az eredményeket nézni, úgyhogy itt van néhány a legjobbak közül:

  • Peruból és Chiléből csak és kizárólag homoszexuális tartalmakra kerestek. Najó, Chilénél a második helyen a "chile" kulcsszó áll.
  • Bohumil Hrabal? Jan Palach? Ha lett volna internet nekik, vajon ők is a kasztrált hímnősökre kerestek volna, mint a csehek ma?
  • A románoknál még mindig pörög a csicskáztatás, hatodik helyen a "slave", azaz rabszolga áll.
  • Alaszkában láthatólag nincsen idő teljes filmeket és jeleneteket nézni, úgyhogy ott a jelenetválogatásokat jelentő "compilation" vezet.
  • A nigériai pornózabálóknál megjelent a posztmodern keresés, a harmadik legnépszerűbb a "things I jack off to", azaz dolgok, amikre kiverem.
  • Izraelből az emberek leginkább a prosztatára kíváncsiak. Palesztinában a család vezet.
  • Pierre Woodman nem csak a magyar keresésekben tűnik fel, hanem Marokkóban.
  • Az Egyesült Királyság eredményeiből nyilvánvaló a nagy társadalmi paradigmaváltás, az első helyen a "british", a másodikon pedig az "indian" szerepel.
  • Az ukrán győztesnél kicsit össze vagyok zavarodva, a "raincoat" az vagy óvszert , vagy körülmetéletlen férfit, vagy ejakulációt jelent. Vagy esőkabátot.
  • Líbiában a legnépszerűbb keresési kifejezés a "silver daddies", ami vagy idős melegeket vagy őszhajú, de fiatalos melegeket takar.
Advertisement

Ha találtatok ti is valami fantasztikusat, ne habozzatok bekommentelni.

A poszt írása közben NAK le is leplezte Venezuela nagy titkát, vigyázz magadra Bede Márton!

Advertisement

Illustration for article titled Mire élvez a világ? A magyarok arcra, a románok vérfertőzésre, a csehek kasztrált hermafroditákra

Vélemény, hozzászólás?