Miről tárgyalnak holnap – A szadomazo pornótól Kocsis István sikkasztásáig

A Parlament-mentes, rideg téli időszakban Budapesten egyértelműen a bírósági tárgyalások jelentik a legjobb és INGYENES! napközbeni szórakozást. Ezért vágunk most bele ebbe a kísérleti sorozatba: pár hétig minden nap összeállítjuk a következő nap legszórakoztatóbbnak ígérkező tágyalótermi előadásait. Ha megszeretitek,

A Parlament-mentes, rideg téli időszakban Budapesten egyértelműen a bírósági tárgyalások jelentik a legjobb és INGYENES! napközbeni szórakozást. Ezért vágunk most bele ebbe a kísérleti sorozatba: pár hétig minden nap összeállítjuk a következő nap legszórakoztatóbbnak ígérkező tágyalótermi előadásait. Ha megszeretitek, megtartjuk, ha nem, szívbaj nélkül dobjuk a szemétbe. Szóval jöjjön január 22-e, kedd:

8:30 A szadomazo pornórendező pere, ahol a pornószínésznők azt állítják, megkínozták őket, míg Z. Gábor azt, hogy minden meg volt beszélve. Ráadásul bizonyítás van soron, ez igazi csemege Újpesten, a Járásbíróságon a Tavasz utca 21-ben. A jelszó: menekülőszó!

Advertisement

9:00 A cigánygyilkosok perében szintén bizonyítási nap van a Budapest Környéki Törvényszéken, a Thököly út 97-101-ben.

9:00 Aki épp Somogyban jár, az ugorjon be a Kaposvári Törvényszékre, ahol Kocsis István volt MVM-vezér hűtlen kezelési perében ez lesz a második tárgyalási nap. 15 milliárd feletti a kár, amiből 12 milliárd térülhet meg, szóval igazi tartalmas mulatság lehet.

Advertisement

És ez egy átlagos nap lesz! 

Vélemény, hozzászólás?