Mi lesz a következménye, ha Magyarország egyetlen nagy katolikus hittantáborrá változik?

Hát az, hogy dugunk meg pettingelünk egész nap. Voltam hittantáborban, első kézből tudom, úgyhogy meg lehet nyugodni. Pedig sokan talán azt gondolják, hogy végképp megháborodott a kormány, amiért hivatalos állami program indul a fiatalok csajozásának-pasizásának elősegítésére, vagyis államosítják a smackózást,

Hát az, hogy dugunk meg pettingelünk egész nap. Voltam hittantáborban, első kézből tudom, úgyhogy meg lehet nyugodni. Pedig sokan talán azt gondolják, hogy végképp megháborodott a kormány, amiért hivatalos állami program indul a fiatalok csajozásának-pasizásának elősegítésére, vagyis államosítják a smackózást, ráadásul Táncválasztó, párválasztó néven.

Advertisement

A jelenség mögött csakis az állhat, hogy Magyarországot valójában mégsem Simicska Lajos és Habony Árpád irányítják, hanem egy Titkos Plébános. Ahogy Soltész Miklós államtitkár felvezette a kormányzati csajozó-pasizó programot, a szóhasználat, a hangsúlyok, minden pont olyan volt, mint amikor a papok szexről beszéltek nekünk ministránsoknak. Papok és szex, kereszténydemokraták és szex: egészséges ösztönű embernek a gyomra is összeugrik, ha ilyeneket hall.

Pedig nem kellene! A plebánosok hozzááálása a vaóságban ugyanis egyáltalán nem elutasító a házasság előtti szexszel, ellenkezőleg.

Advertisement

Vagy tudatosan vagy tudat alatt, de ők is érzik, hogy ha a nemi érés után túlzottan elengedik a gyeplőt, a bárányok saját szakállukra fognak kujtorogni, és a végén annyira jól érzik magukat, hogy vissza sem térnek az akolba. Amelyik bárány viszont azonnal vemhes lesz, az nem csámborog semerre, hanem szépen visszasétál az akolba. Elnézést, az egyházi téma kihozza az emberből az idióta állatos allegóriákat. Szóval a papok taktikája az, hogy alig kezdtek el érdeklődni a szex iránt, "Táncválasztó, párválasztó"-kat rendeznek a fiataloknak hittantábor néven.

És képzeljük el, milyen következményekkel jár, ha mindkét nembeli 12-16 éveseket összezárunk egy elhagyatott helyen felállított sátortáborba egy-két felnőtt felügyelete alatt! A Fidesz sokadjára nem csinál mást, mint kivesz egy elemet a keresztény középosztály szokásai közül, és azt megpróbálja ráhúzni az egész országra. Az legyen ezek közül a legrosszabb, hogy szervezett keretek között kell dugni. A katonás rend és a központi akarat nem ellensége az erotikának, gondoljunk csak a klasszikus, női katonai táborokban játszódó pornófilmekre!

Advertisement

Inkább elmegyek ezer állami ismerkedő estre, minthogy vasárnapi ebéd után megjelenjen az asztalunknal egy spicces nagybácsinak maszkírozott kormánymegbízott az Emberi Erőforrásoktól, és elkezdje szidni a kínaiakat.

Vélemény, hozzászólás?