Nem csukták le Banksy-t

Illustration for article titled Nem csukták le Banksy-t

Akármennyire is szeretnék a barátaid és egy csomó béna nevű honlap elterjeszteni, nem kapták el és nem csapták bilincsbe a világ leghíresebb street art művészét.

Advertisement

A Gawker utánajárt, a hír a PRLOG.org nevű, ingyenes sajtóközleményeket gyűjtő honlapján jelent meg, de a közlemény írója az If You Watch It Backwards nevű, Hírcsárdához hasonlító kamuhíroldalhoz köthető, ahol olyan vicces posztok jelentek már meg, mint például hogy Newt Gingrich felesége áll a Kony 2012 mögött vagy Még több kép a kilógó pöcsű Ron Paulról. A Gawker teljesen jogosan teszi fel a kérdést, hogy kapásból első lépésben miért kellene egy ismeretlen sajtóaggregátornak hinni, mert ha van hír, amit rögtön a TMZ-nek vagy a Daily Mailnek küldene a Scotland Yard, az ez.

Illustration for article titled Nem csukták le Banksy-t

Advertisement

Banksy egyébként most tényleg bekerült a Daily Mailbe, de nem azért, mert lecsukták, hanem a képlopási ügye miatt. A Cink is megírta, hogy ismeretlenek levakarták egy londoni utcai falról az egyik stenciljét, amit most egy miami aukciósházban súlyos pénzekért árulnak. A kép hűlt helye mellett most vagy Banksy vagy valamelyik hű epigonja stencilezett egy VIGYÁZAT! TOLVAJOK!-feliratot és egy szomorú patkányt, ami egy MIÉRT?-táblát tart.

képek: Flickr/Daily Mail

Vélemény, hozzászólás?