Nem veti meg a torrentet a DJ Szövetség alelnöke, Bárány Attila

Illustration for article titled Nem veti meg a torrentet a DJ Szövetség alelnöke, Bárány Attila

Bárány Attila, akit a fertelmes István, a király-remixe óta majdnem el is felejtettem, posztolt egy screenshotot a saját böngészőjéről a Facebookra, hogy a haverja új számának megvételére buzdítsa a rajongóit. De a böngészőben ott voltak a megnyitott fülek, meg a könyvjelzők is, amiket nem illene egy tisztes jogvédőnél találni.

Advertisement

Bárány Attila egyébként a DJ Szövetség nevű jogvédő gittegylet általános alelnöke, szóval ha valakinek példát kellene mutatni ebben a kalózkodástól bűzlő, rothadó erkölcsű országban, az biztosan ő. Ehhez képest ott figyel a könyvjelzői között a Pirate Bay és a Zippyshare, ha valaki nem tudná, az előbbi a leghíresebb torrentoldal, a másik meg az egyik leggyorsabb és legkönnyebben használható filehosting-oldal, azaz egy kattintással lehet róla letölteni, idő-, és sebességkorlát nélkül. A megnyitott fülek között meg ugyancsak ott a Pirate Bay.

Advertisement

Illustration for article titled Nem veti meg a torrentet a DJ Szövetség alelnöke, Bárány Attila

Lehet, hogy DJ Bárány igazából ingyenes Linux-buildeket töltöget, vagy a Pirate Bay-dokumentumfilmet. Mondjuk a Hosszúpuska nevű, általában torrentről töltögetett sorozatok és filmekhez használt feliratokat gyűjtögető magyar oldalt nem annyira tudom megmagyarázni. Ja de, hát biztos a Pirate Bay-filmhez keresett feliratot!

Advertisement

Bárány Attilának üzenem, hogy Macen van egy nagyon hasznos billentyűkombináció, egyszerre le kell nyomni a command, a shift, meg a 4-es gombokat és akkor lehet úgy screenshotot készíteni, hogy te vágod ki a fontos részt belőle. Nem szégyen ilyeneket tanulni, én is csak egy féléve tudom.

[subba]

Vélemény, hozzászólás?